Ahuum ozggejpg enfeksiyon canm hemde en yoğunu olmuş. İmkanın var ise git yok ise pzartesi doktorunun kapısına yapış:)
nur34_ ozggejpg bende 20 haftaligim bendede cok var gunde 5ten fazla ic camasir degistiriyorum o derece ilac etki etmedi galiba
AzraFarah ozggejpg benimde 15.haftalarda oldu iki hafta kadar sürdü, kaşıntı olmadığı için önemsemedim,sonra kaşıntı başlayınca doktoruma gittim,fitil kullandım. Doktor doğuma kadar sürer,çok normal dedi
piiremsesinannesiii ozggejpg ay 18 haftalık hamileliğim dün bende de başladı yeşil akıntı sümük gibi çok çirkin ilk defa böyle bir akıntım oldu önemsemiyorum şuan da ama önemsemelimiyim bende yaa
nur34_ mysweetbabyy en son muanemde idrar kulturu aldilar doktoruma soyledim cok akinti oldugunu idrar yaparken yanma hepsini soyledim fitil verdi birde bir kerelik suya karıştırılan tozdan carsamba kontrol gunumuz yine soylicem canim
mysweetbabyy nur34_ 2 aydir bunla uğraşıyorum 1 kutu gynomaxx kullandım geçmedi 1 kutu donaxly monurol kullandım geçmedi simdi doktor vajina temizliği yspti yine gynomax verdi bitince de gynoflor kullan dedi ins kurtulurum bu defa enfeksiyondan size de çok geçmiş olsun ihmal etmeyin
ozggejpg piiremsesinannesiii enfeksiyonun en yoğun hali demişler. bence baktırın, bende acile gideceğim şimdi kontrolüm haftaya
piiremsesinannesiii ozggejpg peki bu mantar için alttan muayene mi yapılıyor bilgisi olan var mı acaba