Anneee06 Merhabaaaa kac haftalikken doğum yaptınız, bebişinizin cinsiyeti neydi, doğumu başlatmak için özel neler yaptınız
guzelanne01_ Anneee06 normal doğum için bekledik sürekli kontrol altındaydı herşey normalddi 42 hafta bekledik ama malasef doğmayınca sezeryan oldum
balporsuguu Anneee06 kizim 34 haftalik dogdu,su an 29 haftalik ogluma hamileyim ne zamn dogar bilemiyorum
Kiwi12 Anneee06 kızım 42 haftada doğdu doktorun dediği herşeyi yaptım hızlandırmak için ama.malesef. Geç dogdu yinede😁oğlum 37+5 te doğdu bişey yapmadım aslında sadece oğlumla sürekli konuşursun özel temizligimi yaptım çantamı hazrladim o gece kaynanam.geldi köyden bize bakmak için. Doğumdan sonra. Gündüz gece hiç durmadım baklava aç börek poğaça yap ıkek yap misafir agirla çay kahve. Terasa cik in çok in. O gece de suyuum geldi iki gün sorna doğum baslado
ZMM8888 Anneee06 oğlumda hiç sancım açılmam olmadı. Zaten tüp bebek olduğu için 39 haftada sezaryen doğum yaptım. Kızımda 36+3 haftalık açılma sancı olduğu için bebeğim strese girdiği için acil ameliyata alındım.