Anneyimmm34 Deletedmom_21 Mysmrt 33 haftalık canım çok değil ama ceviz büyüklüğünde 2 gündür akıntı oluyo
Deletedmom_21 Anneyimmm34 Canım hastaneye git doktoruna Danış su sızması olabilir. Allah korusun erken doğuma kadar yol açar,, senden test götürüp su sızdı mı sızmadı mı anlar doktorlar.
Mysmrt Anneyimmm34 ben de 28. Haftadayım ve ben de sürekli ıslanmaktan çamaşır değiştirmekten bıktım artık o yüzden sordum acaba benimkiyle aynı mı diye
Ahuum almilakusunannesi 29 dayım ben ıslaklıktan iç çamaşırı yetiştremıyorum . Enfeksıyon yapar mı pazartesı gidtyım mi
almilakusunannesi Ahuum ben günde 3 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı canım. İçine sinmiyorsa git mutlaka
Ahuum almilakusunannesi geçen gittim söylemiyi unuttum suyumda iyiydi. Islaklıktan değişiyorsun değil mi sende. Benımde öle ya .. üç kere değilde yine ıslanıyor baya
Ahuum almilakusunannesi tamm valla pazartesiye randevu almıştım iptal ettim. Akıntım var evet burda herkes bnle aynı hafta aynı şeyleri yaşamış. Enfeksiyon için bi baktiriyim önce sağlıkocağından öyle kendi doktoruma giderim .