Bence diğer hastanedeki düşündüğünüz hekim ile bir ön görüşme ayarlayın, içinize sinio sinmediğşne bakın. Benim doktorum İstanbul’da Erbil yağmur daha önceden bahçecinin hekimi idi şimdi kendi kliniği var. Biz başka bir tek bahçeciyr baktık. Hatta ilk randevumuzda ‘siz biraz deneyin sonra aşılama falan bakarız’ demişti ama daha sonra direkt tüp bebek tedavisine başladık. O, videolarında kimyasal sonrası gebelik şansını genelde yüksek gördüğünü söyler. Çevredeki, internetteki veya buradaki olumsuz tüm hikayelere kulakalrınızı tıkamak yapacağınız ilk şey olmalı. 40 yaşımdayım, bizde de sebep bulunmadı ve biz süreç uzamadan pozitif sonuç aldık, sürecin çok rahat geçti, keza hamileliğim de.çok rahat geçiyor, 32 haftaya geldik. )) Kafada hep iyi, güzel düşünmek lazkm. Bana doktorum ‘kendi kendine endişe haoma bir şey var ise bizimle paylaş ona göre ben sana endişelenecek bir şey var ise söylerim’ derdi ve ben karakter olarak aşırı oanik ve pimoirikli olmama rağmen bal gibi kaymak gibç bir süreç geçirdim. Darısı başınıza..