Ada-Uras-Asya Hemdemmm tam 24 olduk bugün normalde 25 ama geç döllenme ile 1 hafta geriyiz kızım 19 aylık onun beşiği duruyor yep yeni puseti bebek arabası duruyor battaniye kıyafet olarak aldık bişeyler 4.sezeryanım olacak inşallah
Summerwine Hemdemmm 25+0 olduk çoğu şeyi hazır ufak şeyler kaldı biraz daha giysi,deterjan,şampuan,ana kucağı ☺️
Tugce1506 Hemdemmm 17+6 haftalığız 🥰 bebek arabamız, oto koltuğumuz , pusetimiz, ana kucağı, park yatağımız hazır 🥰🥰 bunun dışında 3 paket yenidoğan bezi, 10-15 paket ıslak mendil, birkaç takım kıyafet , oyuncaklarımız, 2 takım nevresim 😬
Nurr_22_22 Hemdemmm 29 ama gelişim ileride olduğu için 30 hafta beşik ve araba kaldı bir iki de küçük şeyler geri herseyimiz hazır şükür
Elifmstf Hemdemmm 30+0 bugun cok sukur kiyafetleri yikadim kurusunlar azar azar firsat buldukca utuluycem haftaya cantamizi hazirlamaya baslamayi dusunuyorum. oglumdan kizima kullanabilcem seyleri ayirdim suanlik haziriz sadece cocukla is yapmasi cok zor oluyo hazirlarsam rahatliycam
Ayytacc Hemdemmm 20+2 besik hazir araba fln vardi onlari almadim bakim urunlerini aldim 1tane 10cikis 1tane tulum 1tanede 5li takim aldim simdilik 2battaniye
Edafmo Hemdemmm 26+1 deyim. Çoğu eksiği bitti Tırnak makası, termometre, ateş ölçer, burun aspiratörü kaldı🥰