afroditt Fatime07 suyum ve kanamam geldi canım sütun sagarsan hemen gelir sıcak suyla göğüslerine masaj yap canım hep zorla aciyor ama yapacak bir şey yok zamanla alışıyorsun
Fatime07 afroditt tamam canım çok teşekkür ederim cok yardımcı olsun inşallah bebişlerini sağlıcakla büyüt sende canım 🙏🏻☺️☺️
cansualisa Anneminnos kuzum arkadaşımda sahıt oldum yardımcı olmuştum daha doğrusu önce süt sağıp veriyorduk snra tutturuyorduk memeyiii ki süt azalmasın diye kuccukkk guzuyaaa gözümün önüne geldi bir tuhaf oldum 🥱🥱😇 kesinlikle mama takviyesi de yapıyordu 3 ay geçince direk emiyordu baya toparlanmıştı sımdı gör mansallah var tosuncugumuzunnn
Anneminnos @“cansualisa”#p25309921once sağiyorum hem ucu çıkmış oluyor sonra n Memeyi tutturuyorum hemen yoruluyor ama en azından memeye alışsın diye . Her sagdigim emiyor ama yinede arada mama vermeli miyim emin degilim
aselirmak3406 Qnl kalbi durduğu için aldılar tedbir amaclı kaldı bide solunum cıyazına bağlıydı şuan çok şükür iyi ama 8aylıken epilepsi hastası olduğunu öğrendim