Mucizem_00 İLtihap aktığı için krem verdi doktor ama kimisii iltihap krumassa yakma vs diyolar bu konuda bilgisi olan var mı
Tubacngl Mucizem_00 bilgim yok canım ama istersen başka doktora da sor benim bebekte 6 günlük göbek bağında böyle kırmızımı bişey çıktı dün gece korktuk hastaneye getirdik bi hastane pazartesi gelin yakılacak o dedi bizimde içimize sinmedi farklı hastaneye geldik baktılar kan tahlili istediler kan verdik sonucu bekliyoruz bizde
Zeyas Mucizem_00 Saf alkol al ezcaneden canım benim kızımda olmuştu düşmeden göbeği akmaya kokmaya başlamıştı kurumamıştı alkol ile temizleyerek geçti hemen düştü göbeği geç olsada canını yakmıyor saf alkol diye satılıyor mendilleri ile birlikte bebekler için
Ahuum Mucizem_00 göbek düşmeden yıkanmaz. Düştü enfeksiyon var ise etrafını baticonlamaya devam ve mutlaka tertemiz eller ile krem sürün. Çok kıyafetle temas ettirme hava alan minik bir gazlı bez koy üzerine. Yaraya enfeksiyon bulaşmasın . Ve sakın yıkama .
2aslan_annesi07 Mucizem_00 ne kadar oldu doğum yapalı? Yeğenimin de göbek bağı duşmustu ama akıntısı vardı iki hafta devam edince doktora gidip yaktirdilar minik bı et parçası kalmıştı ondan dolayı akıntı devam ediyordu doktora götürüp kontrol ettirin bence geçmiş olsun
EsraBaykara Mucizem_00 bizde de oldu. Akıntı olması iyi değil yakılması gerekiyor. Tebeşir gibi birşeyi sürdü doktorumuz oraya koyu gri. Nitrattı sanırım adı. 1-2 günde kurudu.
Cananyildiz Mucizem_00 Ben yaşadım canım krem kullandik geçmedi gümüş nitratla yakma işlemi yapıldı düzeldi acısız cok basit birsey
Deletedmom_69 Bizimkinin göbeğini yakmışlardı. Yakma derken uzun kulak çubuğu gibi bir çubukla çeviriyorlar içinde orayı kurutuyor bize doktor işlemden sonra yaktık dedi kızım hiç sesini bile çıkarmadı can yakmıyor yüksek ihtimalle
Dark Mucizem_00 nemli kalmıştır ondan olmuştur. Göbek düşmeden 1 kere yıkadim ben onu da su geçirmez bant ile Doktorunuz ne derse yapın göbek önemli
siyahinci3 Tubacngl benim kizim da ayni olmustu doktor hergun batikon la pasuman yapin dedi oyle kurudu
Nimetkayseri1438 Mucizem_00 k vitamini iğnesi vuruyorlar eğer kurmazsan ondan sonra yakma işlemi yapıyorlar ama kurutuyor kızımda oyle yapmıştı Dr
Gizem2424 Mucizem_00 benim oglum olmustu yaktılar sora kana karısmaısn die antıpyotıkverdıler 10 güm hastanede yatıı dıkkart edın cpcuk doktoruna götürün
Armin-Guney Akıntı devam ediyorsa yakilmasi gerekiyor . Gümüş nitrat ile cocuk doktoru yakmıştı oglumunkini. Acısız bir işlem.