Ahmedzade_22 Chinara99 Salam can məndə də var hematoma indi müalicə götürürəm. Qəhvəyi rəngdə axıntı olur məndə indi ancaq uzanıram. Sizdə necədi?
Chinara99 Ahmedzade_22 Salam can Mən də müalicə alıram. Həkim biogest şamı, argutin iynə, solidofol, düfaston yazıb mənə. Axıntım kəsilib şükür. Uzidə bilinəcək hematoma gedib yoxsa yox
Ahmedzade_22 Chinara99 Məndə 6mm di. Mənə şam yazmayıb dufaston yazıb birdə yataq rejimi deyib. Sizdə ölçüsü nə qədərdi?
Chinara99 NURVaqif Salam axıntım əvvəlkinə nisbətən çox azalıb. 6cı gün uziyə gedəcəm inşallah onda biləcəm nə var nə yox😊
NURVaqif Chinara99 inşallah yaxşı olar məndə hemotoma var 20× 6.7 mm burda hansını götürülür 20 yoxsa 6.7 ? Böyükdür?
Chinara99 Aysel999 6 həftədə getmişdim mən həkim dedi ürək döyüntüsünü hələ eşitmirik balacadı. Çox ümidlə gözləyirəm şənbə günü eşidəcəm deyə🥺
Aysel999 Chinara99 inwallah yaxsi olar mende her wey normal idi birden bire urek zeifledi doyuntusu 6ci gun baxilacaq mualiceden sonra duzelb ya yo inwallah yaxsi olar