DayiogluSevgiGkhan Kızlar 37 haftalık hamıleyım ve fena grıp burun tıkanıklığını nefes alamıyorum sanki akıl verın bana ne yapsam hemen kurtulurum 2 cm acılmam var bıde normal bu halde nasıl doğururum doktora gıttım bısey yapmıyo
GamzeBerat DayiogluSevgiGkhan cnm mentollü vix kullan burun ucuna sür açılıyor bir kaç gün sabak akşam sür limon ıhlamur iç
Neroizm DayiogluSevgiGkhan sinus rinse alin. Bir sag bir sol burun deliginden yaparsaniz iki tarafli da acar.
Glcdmrdmr DayiogluSevgiGkhan Papatya yi kaynatın başınıza havli örtüp buharına durun içinize çekin burnu acıyor bosaltiyor
blackberry118 DayiogluSevgiGkhan Nane yagi suruyorum ben burnumun altina. Viks gbi aciyor nefesi ama asil ihlamur bal tavuk corbasi limon gbi besinlerle sorunu temelden çözün. Bide bol bol tuzlu ya da sirkeli su ile gargara burun temizleme. Bakterileri öldürüyor.
Kulani Tuzlu su yap burnuna çek . Ben çok faydasını gördüm. Açılır burnun. Bide çok su iç. Geçmiş olsun
DayiogluSevgiGkhan Kulani sagol canım deniz suyu aldım eczaneden bide zaten normalde suyu zaten cok ıcıyorum ıcımde mandalına nar agacı cıkacak
DayiogluSevgiGkhan Vallah esım okyanus suyu almıs anında açtı tesekkur ederim bıde hıc hayatımda tavuk çorbası yapmamıstım yaptım ve ıctım mıs gıbıymıs oda bogazlarıma fılan ıyı geldı lımon surup yattı m terledım ama bısey daha dıyım nette nar ı kabuklu kaynatın grıp ıcın yazıyorsu ıhlamur un ıcıne bı nar attıö bı lımon 2 bardak ıctım suan da cok sukur ıyıyım sagolun annem fılan uzakta tekım ve agırlastım doğumda yaklasıyor hepımıze gercekten cok ama çok teşekkür ediyorum
Busrasahin7714 DayiogluSevgiGkhan nand yaginin dogumu tetikleyen bir ozelligi var. bence kullanirken dikkatli ol. Ayrica ihlamur da kani sulandiriyor ihlamurdan sonra doguma giderseen cok kan kaybedersin.
DayiogluSevgiGkhan Busrasahin7714 doktor dedı ıhlamur ıkı bardak ıc dıye bıde bı tutam atıyorum ıcınde nar mandalına elma lımon koyuyorum
Sezen07 DayiogluSevgiGkhan benim et var bide 36 haftadayım artik hiç nefes alamıyorum coldmix kullanıyorum diğer senle teması da yok ve doktor tek onu ve deniz tuzu falan öneriyor yastığın iki tarafında 2 3 er damla damlat etkisi olur geçmiş olsun 🙏