Hayalx22 22+5im hareketleri hissediyorum ancak derin tekme şeklinde değil sizde durumlar nasıl hanımlar
Burcinmozr Hayalx22 bende küçük minik hareketler hissediyordum daha sert tekme olması gerekmiyor mu falan diyordum 🤭 şuan 24 + 5 teyim dışarıdan bile belli oluyor bazı tekmeleri, fakat bazı günler daha sakin hareket ediyor 🌸🌸
Mrvbnbg2208 Hayalx22 bende 20 haftalığım sanki arada hafif batma oluyor iğne ucu değer gibi tekme mi anlayamıyorum
umena Bende tekme hissetmiyorum muhtemelen dönemsini falan hissediyorum mimik tekmeler hissediyorum 🥰 22+4
cerenveminigi 21+5 bu hafta bende tekmeler hissetmeye başladım bu zmaana kadar çok belirsizdi emin olamiyordum bir anda düzene bindi dinlendigim her an oluyor uyuyor ya da uyanik oldugunu hissediyorum
Tugcecv Haftadayim 17den beri hissediyorum başta çok küçük pitpitlardi ve cok nadiren oluyordu. Ama şimdi uzandığım an asla durmuyor vuruyor sürekli beni nakavt etmeye çalışıyor galiba 😂
Hayalx22 Tugcecv bende hissediyorum da böyle derin değil ama etrafımdakiler de çocuk henüz 1 kg bile değil derin tekme hissedemezsin diyorlar
Mrvbnbg2208 Tugcecv böyle hafif batma hissi gibi mi oluyordu yani aşırı bir acıma olmuyor ama iğne ucu değer gibi his oluyor bende
Mrvbnbg2208 Tugcecv böyle hafif batma hissi gibi mi oluyordu yani aşırı bir acıma olmuyor ama iğne ucu değer gibi his oluyor bende
Tugcecv Mrvbnbg2208 benim segirme gibi başladı gözün pit pit atiyor ya karninda da öyle bi histi ama simdi siddetlendi ilerde hic dusunemiyorum. Erkekle kiz bebek farkedyormus erkekler daha fazla hissediliyormus sanirim