Goncagp Bebeğim kalp ritm bozukluğu ile doğdu. Acile sezaryene alındım daha yavrumu kucağıma alamadım emziremedim bile. ne olur dua edin .il dışına sevk edilecek tek başına minnacık kuşum. burda birbirimizi görmeden kalben birbirimize dua ediyoruz Allah rızası için şifa için bebeğimi kucağıma sağ Salim alabilmem için 3 ihlas bir Fatiha okuyun anneler ve anne adayları 🙏🏻 Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize😔
eyluleylul Goncagp Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah’ım yavrularımızı sağ salim bize kavuşmayı nasip etsin evladına da bol bol şifa versin dermanına kavuşmayı nasip etsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle
elifiii Goncagp Toplu dualarin gucune inaniyorum, okudum tam da ikindi ezani okunuyor. Tum sifa bekleyen bebek ve annelere sifa versin Allah’im. Bizi de haberdar edin, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Aminesultan Okudum canım benim rabbim acil sifalar versin inşallah bi an once kucagina sağlıcakla almayı nasip etsin mevlâm
Ozlmmm Aritmi si anne karnındayken belli olmadı mı ? Benim de bebeğim de arit mi var fetal eko yaptırdık 5 atımda bir fazlalık görüldü sorun teşkil etmiyor demişti Ankara’daki doktor. Şuan durumu nedir bebeğinin. Okurum tabi allah yardımcınız olsun
Goncagp Ozlmmm anne karnında hiçbi şey yoktu 40+2 de suyun sızıntı halinde geldi diye acile geldim nst de sıkıntı gördüler acil sezaryenle aldılar bebeği. Son gün gelişen bi komplikasyon oldu
Mela Goncagp ayatel kurside okudum İhlas fatiha da Allahım tez zamanda sağlıkla kucağına almayi kokusunu içine çekmeyi nasip etsin Allahım kimseyi evlat acısı ile sinamasin insalahhhhhh
arzum8683 Goncagp Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin avruna üç İhlas 1 Elham okuyacağım kuzum Rabbim sizi kavuştursun🙏😔
Ruzgarr Goncagp geçmiş olsun.inşallah biran once duzelir.benimde bebegimde kalp ritim bozuklugu vardi.sizinki taşikardi mi bradikardi mi?
Goncagp Ruzgarr belli değil şuan bulunduğum şehirde 1 tane bile yeni doğan kardiyoloğu ve eko cihazı Yok o yüzden yarın başka şehire sevk gidecek 😔 sizin bebeğin durumu nasıl
Kubis1944 Goncagp okudum canım yer gök dua ile rabbim inşallah Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah evladına tez zamanda kavuşursun 🤲🤲