Prlmrynil Bi bakar mısınız doktor erkek dedi sizce değişir mi ortada ok la gösterilen yer pipisi dedi doktor kordon olabilir mihttps://mutluresim.com/images/2022/12/03/q0JNj.jpg
Ahsenimveben Prlmrynil bnede de aynı buna benzer foto var atayım size Dr a 14 haftalikk iken gittim hatta cinsiyeti %99 dedi erkek kagida yazdirip zarfa koydu doktor eşim ile akşam baktık bana verdiği usg görüntüsünde bakma dedi anlarsın diye çünkü atayım size resmi ters çevirip bakın lütfen
Prlmrynil Papiiii teşekkür ederim kızlarımla hamileliğim aynı geçiyor onun için bir türlü inanamıyorum erkek olacağına kesin şansıma kordon felan çıkar mı acaba dedim
Mucizem33 Bende kordon olabilir mi diye doktora sordum bana net pipisini gösterdi ben yanılmam dedi ve eltim 3 defa gebelik geçirdi bildi de!
Mucizem33 Benim kizimla cok farkli kizimda 9 ay yattim bulanti kusma surekli oldu bunda hic bilmedim sadece uyku modu
HaA Mucizem33 13+4 teyiz baştan beri bulandı kusma var ve doktor %90 erkek dedi bence bulantıyla falan alakası yok gibi kişiden kişiye değişiyor