Minikmucizemiz_ İlk hamileliğimi öğrendiğim sıralar aşırı ekşi şeyler yiyordum turşu limon vs suan canım aşırı tatlı istiyor 🤗 bizimle aynı olan var mii??
Minigim38 Minikmucizemiz_ bende sarı-yeşil zeytin yiyordum kızım oldu şuan kollarımda 🥰hiç tatlı şeyler yiyemedim bi cevizli sucuk yedim
guzelanne01_ Minikmucizemiz_ iki gebeliğimdede ikisinide canım istedi 🙈Hem tatlı hem şekerli severdim
EfnanUmay23 Minikmucizemiz_ ben kornişon turşu çok yedim birde portakal gibi limon yiyodum şimdi ise tatlıya döndük 🤭 🤣
Daffyy Minikmucizemiz_ ilk hamileliğimi öğrendiğimde tatlı istiyordum sonra ekşiye döndü kızım olacak😊
3kuzuAnnesiyim 2 kızım var ikisindede tuzlu ve ekşi yerdim suan 8. Haftalık hamileyim diğerleri gibi değil ama tatlı daha cok hoşuma gidio ekşi aramıyorum
1erkekkannesiiii Minikmucizemiz_ tuzlu ekşi yedim hep. hep tuz limon turşu tarzı şeyler yerdim. Tatlı seven biri olarak tatlıdan iğrendim tiksindim zaten şekerim de çıktı tatlı hiç yemedim. Oğlum olacak inşallah ☺️
Simya 1erkekkannesiiii bende aynı limonlu tuzlu seyler turşular ekşili satalar herkeste ekşi istiyosn kız dedi ama tatlı asla yiyemedim aslında tam tersi bence aska tatlı yiyemedim oğlum oluyor
1erkekkannesiiii Simya öyle diyorlar ama hurafe hep 🥹 ben de kızım olcak sandım ama nasip bide bünye meselesi herkes farklı bisey istiyo 😁
gokturkmom İlk günden beri hep ekşi şeyler istiyor canım turşu, limon gibi bu duruma göre kız bekliyordum ama oğlum olacak halâ tatlı yiyemiyorum midemi bulandırıyor ekşi yiyorum ve canım çekiyor 😂
Edafmo Minikmucizemiz_ ahh bende deli gibi baharatlı acılı ekşili şeyler yiyordum ilk 3ay, şimdi 26+1 deyim, deki gibi tatlı yemek istiyorum 😂 kızım oluyor bu arada🤤
Ela3834 Minikmucizemiz_ kesin olmamakla birlikte anne gebe olmadan 2 ay boyunca beslendiği gıda belirler demişti Dr komşum… Bir de adetin ilk haftaları yumurta yorgun olur derler Y hızlı olur derler falan fişman