yenihamileyiz Kızlar 25 haftalık hamileyim. Memenin kahverengi kısmında pütürcük gibi bişey vardı kabuklu kaşınıyordu yaraymış. İnternete baksam kötü şeyler görücem böyle bir şey başına gelmiş olan var mı?
Edafmo yenihamileyiz gebelikte zaman zaman olan meme çatlağı yaraları bence. Panik yapma, eğer aldıysan meme ucu kremi sürebilirsin. Önemli olan orayı nemlendirmek. Eğer yoksa da lansinoh ya da mustelanın göğüs ucu kremini öneririm
1erkekkannesiiii yenihamileyiz bende de var maalesef lansinoh göğüs ucu kremi bide gümüş kapak aldım. Sakın soymayın dokunmayın hafif krem ya da kapak kullanabilirsiniz inşallah geçer 😥 benim bayağı acı kaşıntı var biraz daha zaman geçsin kapağa baslıcm insallaj
yenihamileyiz Edafmo yara ucunda değil ama yine de işe yarar mı? 1erkekkannesiiii emziriyorsunuz galiba siz
1erkekkannesiiii yenihamileyiz hayır canım doğumuma daha 2 ay var. Ona rağmen yara bere çıktı her yerimde 😥 hormonal sanırım ben de anlamadım umarım geçer emzirsem daha kötü olacak 😫
Edafmo yenihamileyiz yarayabilir bence, ac cekmektense denemekten zarse gelmez.. bir de ayva cekirdegiyle bisey yapiyorlardi tarifini tam hatirlamiyorum internette yazar mutlaka, burada onun çok tavsiye edildiğini gördüm 🥰
yenihamileyiz 1erkekkannesiiii sizde ucunda mı yoksa o kahverengi yerinde mi? İnternete baktım çok moralim bozuldu
1erkekkannesiiii yenihamileyiz canım hem ucunda hem de çevresinde var. İnternete baksan oho kanser hastası oluruz hiç bakma😟 normal şeyler yine de için rahat olsun doktoruna söyle ilaç vermez ama normal olduğunu bilirkişiden duyunca rahatlıyor insan biraz