Edafmo Lidia ben yakın çevrenin önerisiyle kullandım kızımın kıyafetlerini yıkarken beğendim. Stok yapmaya karar verdim. Hem güzel kokuyor hemde yumuşacık çamaşırlar. Leke çıkarıcı olarak da babyme kullandım eski lekelerde memnun kaldım.
tugbacns Lidia ben aldım bazı kıyafetler yıkadım çamaşırlar ilk çıktığında kokusundan pek hoşlanmamıştım kendi çamaşırlarımızda buram buram yumuşatıcı kullandığım ve çok koktuğu içindi muhtemelen ama güzel yıkadı sevdim yinede
Svlyk Smya merhaba, limon tuzu vs zarar vermiyor mu ? Ben de bebeğime ilk doğduğu günden beri karbonat ve sabunu eritip kullanıyorum fakat ek gidaya geçtik hiçbir şekilde leke çıkaramıyorum 🤦🏻♀️ ölçüsü var mi acaba biraz detaylı öğrenmek isterim 🙏🏻💐🤗
Lidia Yenidoğan bezinide baby me tercih ettim bakalım cildine uyum sağlarsa devam etmeyi düşünüyorum . Aranızda kullanan varmı ?
Smya Svlyk limon tuzu suyla birlikte erir gider o kireci çözmek için sabun sodası da zaten karbonat var içinde ve ayrıca her detarjanda var, bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Ama daha sağlıklı bir çözüm istiyorsanız sabun cevizi varmış YouTube da videoları var bakalirsin.
Smya Svlyk ölçü vermemişim ben size onu unutmuşum, iki bardak sabun rendesi iki bardak çamaşır sodası yarım bardak tuz, yarım bardak limon tuzu ben bu şekilde yapıyorum, ama şu da var ki leke bırakıyor ya
Svlyk Smya onun için sanırım leke çıkarıcı kullanmak gerekiyor yoksa çıkmıyor. Ama olcunuzu mutlaka deneyecegim yarin. Ilginize çok çok teşekkür ederim 😍🌸💐