Bsrgngrd edanur44 13. Haftada önlem amaçlı serklaj oldum. Bir kaybım var şuan 30+2 yim yatıyorum. İyiyim çok şükür Allah büyüktür inşAllah daha da güzel haftalara gelebiriz. Siz nasılsınız
Bernnnaaaa edanur44 çok şükür iyiyiz 23.hafta da olduk şuan 35+3 erken doğum riski yok dikişler sağlam bu haftalar hayaldi rabbim nasip etti inşallah hepinize nasip eder 💕🙏
edanur44 Bsrgngrd çok şükür iyi gibiyim bende idrar yolu enfeksiyonu hariç kasıklarımda Ağrı yapıyo antibiyotik kullanıyorum ama geçmedi hıc
edanur44 Bernnnaaaa bende 24 de acil atıldı dikiş suan 31 deyim insallh bende 35leri görürüm çok korkuyorum
Psknzn edanur44 bende 22 de acil serkaj yapıldı 25 inci haftayım çok korkuyorum hiç kalkmadınız mı neler yaptınız ben de 30-32 leri hayal ediyprum
edanur44 Kızlar bişi soracam ben halen ayakta duş alıyorum oturarak alsam bişi olur mu ne bilim herseyde korkuyorum bide bişi soracaktım bebek dikişe baskı yaparsa acılır mı dikiş
edanur44 Psknzn şimdi 31 haftamdayım yeni girdim 31+1 İnan hep yattım yemek WC hepsi bu insallah şimdi 35leride görebilirim tek duam korkuyla geciyo işte günlerimiz
edanur44 Bsrgngrd azitro wincef aqumentin kullandım geçmedi ve bu antibiyotik mantar yaptı bende şimdi onla uğraşıyorum bir de