Haticesekerci Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 🥰 40 beta ile öğrendik pazartesi günü. 28.11 de 40beta 30.11 de 106 beta 3.12 bugün 409 oldu beta değerim. Perşembe doktor tekrar çağırdı çok heyecanlıyım 🥹 sizce nasıl
melisaugtr Haticesekerci 5+0 kese, 6+0 bebek, 7+2 kalp atışını duyduk canım. Keseyi görmeden bir gün önce 1509 çıktı beta değerim
guzelanne01_ Haticesekerci Betam 399 du canım reglımdan 7 gün geçince test yaptım kan verdim yani 399 olduğunu anladığım için geç döllenme olduğunu fark ettim kızımda çünkü 118800 dü ve direk keseyi bebeği kalp atışını gördüm bunda beta 399 olunca 14 gün bekledim doktora gittim 6+6 son regla göre ama gittiğimde sadece kese görüldü 5+4 geç döllenme dedi doktor
Feyzaarpaci Haticesekerci Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben 5+0 sıfırda keseyi görmüştümm
Haticesekerci ceydaacc şuan programa göre 5+6 yım bende ama geç döllenme olabilirim doktorumda aynı şeyi söyledi. Değerin henüz düşük dedi. Birazda korkmuyo değilim aslında
Haticesekerci melisaugtr benim 5+6 olarak gözüküyor canım programa göre ama. Bugün doktorum geç döllenme olabileceğini söyledi. 1000 olmadan keseyi göremiyoruz genelde dedi
ceydaacc Haticesekerci yükselişiniz iyi geç döllenme olabilir 1500 bta yada 3000 lerde kese görünür inşallah🌺❤️