nagihanbirol26 https://mutluresim.com/images/2022/12/03/q0X7U.jp Bebek odası yapmayı düşünüyorum ama şu konuda çok kararsız kaldım normalde monte todd setini şifonyer ve dolapta kararlıyım ama büyüyen beşik mi yoksa karyolasını alıp yatak odasına da park yatak mı alsam diyorum sizce karyola mı daha mantıklı beşik mi ?
Zeynepsen nagihanbirol26 benim kızım iki yaşında beşik le işimiz hemen bitti uzun süre kullanımı yok oyuzden park ve karyola daha çok işine yarar park yatak birine giderken tatile yada topla at arabaya git çok pratik bişey annende kalicagin zamanlardada her zaman yanina alabilirsin düşme derdi vs olmadan rahatça oturursun evdede öyle odadan odaya goturebiliyosun hareketlenince mutfakta iş yaparken parkta oyun oynardı benimde kafam hep rahattı baya iş gören bişey
120720 nagihanbirol26 Bende oda yaptım ve büyüyen beşik aldım. Büyüyen beşikler zaten model olarak baya büyük beşik şekli bile 1.30 cm beşik çıkınca 1.80 oluyor bendeki. İleriye dönük çok iyi bence. Ben iyi ki de almışız dedim. Yatak odasına da hamak beşik aldım zaten çok uzun süre yatırmıcam yanımda 4-5 aylık olunca gündüzleri odasına yatırmayı düşünüyorum alışsın diye
Seydaamuratt nagihanbirol26 ben normal yataklı çocuk odası yaptım. Yatak odasına yanımada park beşik alıcam onu daha almadım. Diğeri çok mantıklı gelmiyor bana çünkü mecbur hem kendi yanına küçük beşik alacaksın hemde odasında biraz daha büyük beşik olacak çocuk senin yanındaki beşikten kalkıp diğerine geçeceği zaman normal yatakta da yatabilir seviyeye gelecek. Yani oraya aldığın beşik boşuna olacak aldım diyip belki Bi iki sene daha yatıracaksın sonra mecbur tekrar normal oda almak zorunda kalacaksın. Mesela kardeşim öyle yapmıştı pişman oldu boşuna aldım yatmadı bile hiç diye.
nagihanbirol26 Zeynepsen bende o açıdan düşünerek öyle yapmak istedim ama doğru mu emin olamadım normalde şu zamana kadar hep ahşap beşik istiyordum ama onun ömrü de taş çatlasın 3 4 sene sonra zaten yine almak zorundayım park yatagı başka bir yere kalmaya gittiğimde kullanırım diye düşündüm
nagihanbirol26 120720 bende öyle düşünüyorum başka bi beşik alıp gündüzleri kendi odasında gece yatak odasında diye
Esestrk nagihanbirol26 ben anne yanı için park yatak tercih ettim odası içinde divan yataklar var onlardan bakıyorum bence beşik alma bunlar kısa ömürlü bir kaç sene sonra tekrar değiştirmek zorunda kalırsın
nagihanbirol26 Esestrk bende ikea da hemnes divana baktım ama o kadar çok kötü yorum vardı ki o yüzden vazgeçtim ondan
Mrvtprk nagihanbirol26 merhaba, ben yatak odama park beşik aldım, bebek odası yapmayıp alfemodan direkt sade bir genç odası takımı aldim, yatağın yanına da kenar koruyucu, daha uzun ömürlü olur diye böyle düşündük, sizlere de fikir olsun 😊
Esestrk nagihanbirol26 ben instagramda mobilyacılarda çok denk geldim hatta maskoda gördüm kaliteli duruyor ama canlı görmedim bakmak lazım. İkeadan alanlar acaba kalitedenmi memnun değiller
Ayc4n nagihanbirol26 kesinlikle karyola bende montessori aldım yavru yataklı. Zaten bu beşikleri uzun süre kullanamayacak yine karyola alacaksın 🙃
Gizem_1635 nagihanbirol26 ben karyola aldım canım çünkü yanıma beşik almıştım oda yaptım montes takım karyola aldım
nagihanbirol26 Esestrk herkes boyasının çıktıgını bi zaman sonra ses çıkardığını ve açtığında altındaki çıtaların kırıldığına dayir yorum yapmış o yüzden vazgeçtim hemnesten canım