Morkelebek26 Aysegnydn hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşallah 🤲😊normal mi sezeryan mi oldu 🤗
Medine1008 Aysegnydn Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 darısı benim gibi bekleyen herkese 🤲 🥰 normal mı doğurdunz suyunz da fazlaydı en son nasıl oldu biraz bilgi verirmisnz. Benimde suyum fazla 40+1 bekliyorz hâlâ
mavimsiiii Aysegnydn rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️🥹🤲 darısı bana benim gibi bekleyen annelere inşallah ❤️
Aysegnydn Morkelebek26 Amin Allah razı olsun inşaAllah 🥰 Normal ilerliyorduk ama nst de hareketleri yoktu bu nst ile suni sancı vermemem acil ameliyata alındım
Aysegnydn Medine1008 sezaryen oldu ama hiç pişman değilim çokda güzel oldu bebeğin hareketleri yoktu acil ameliyata alındım çok şükür hiç bir sorunumuz yok elhamdulillah 🤲
Aysegnydn Morkelebek26 O kadar çok korkuyordum ki asla korktuğum gibi olmadı çok şükür hatta iyi ki sezaryen oldum dedim😅 Spinal anestezi aldım iğne fobim vardı ama İnan elimdeki damar yolu bin kat daha çok ağrıdı vallahi hiç hissetmedim zaten hemen uyuşuyorsunuz 🥰 Merak ettiğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim❤️
Cehey Kizlarr ben de de şimdi kipkirmiz kan geldi yaa zaten akşamdan beri karnım aşağısı agriyodu bacak aram vs geçen sefer de leke geldi gönderdiler beni ama bu sefer bildiğiniz kıpkırmızı kan ama ne sancı ne bir şey 40+5 im bende
Rapunzel3846 Cehey canım miyadın da dolmuş ya, kan meselesi ciddi.. sen git riske girme bence, bi şe yoksa geri eve gelirsin zaten
Cehey Rapunzel3846 ya gidince kızıyorlar artık bıktım yaa o kadar psikoljikmen cokugumki evde kafayı yicem artık ve yoğun kanama da değil ama kırmızı yani peceteyi iki defa surdum öyle geliyo hala da geliyo ama az az
Cehey Gamzeasyam çünkü ne sancı açılma hicbisi yok geçen gün de böyle oldu geri gönderdiler hicbisi yapmıyorlar öyle olunca ben de artık dayanamıyorum benm icin de kolay değil