Seri3344 Kızlar haftaya cuma 12. Haftamıza giriyoruz. İkili Tarama testine giricez ama nasıl oluyo ne yapılıyor sonuçlar gün içinde çıkıyor mu özele gidicez anlatabilir misiniz ?
Tugbaakcy Seri3344 sonuçlar bi günde çıktı benim özelde. Kan alıyorlar. Ultrasonda da burun kemiği ve ense kalınlığına bakıyor
Byzatsy Naznaz123 Seri3344 benimde dün kontrolüm vardı ikili tarama için ultrasondan ense kalınlıgına ve buruna bakıyor bende kan tahlili verdim 3gün sonra çıkacağını söylediler devlette gittiğim için geç herhalde çıkıyor
GokceMom_ Seri3344 kan tahlili alıyolar bide burun kemiği ve ense kalınlıgına bakıyolar ben devlette yaptım benımde 3 gunde cıktı ama ben 2 hafta sonra gıttım doktorum 2 hafta sonra gel kontrol de edıcez dedi 3 gunde cıktı ama özeli bılmıyorum🥰
Tugbaakcy Naznaz123 ben sitesine bakıyorum her zaman hastanenin. Diğer gün akşam bi baktım bize de 1 hafta demişlerdi çıkmış öyle yani yoksa doktorda bize 1 haftaya arayın demişti
Tugbaakcy Naznaz123 e nabıza grafik düşmüyor sadece tahliller düştü benim. Önemli olanda grafik zaten
bilghrz dün özelde ıkılı tarama yaptırdım doktor ultrasonsan burununa ense kalınlıgına baktı kan verdim bugun 11 de sonuç cıktı doktoru aradım sonucu öğrendim cok şükür bisey cıkmadı🙏😊