babygst Ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiz sperm ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı nedeniyle malesef hiç doğal gebelik oluşmadı şubat veya mart tüp bebek düşünüyoruz ben çift embriyo koyan bir yer istiyorum özel bir merkez için var mı tavsiyeleriniz ilk denemede olumlu sonuç alan ?
Ceyda76 babygst merhaba cnm .Kendı sonuç aldığım merkezı onerebılırım Istanbuldasın da .Ben Acıbadem maslakta yaptırdım ıstege göre de cıft tek transfer olabılıyorsun .Ilerı hareket sıfır morfoloji 2 ydı. Tuttu ılk denemede .Bı de bende de Pko vardı
Oznur-96 babygst merhaba bruksel tüp bebek merkezi alanında cok iyi ve bastan herşeyi size açıkca sölüyorlar
Rozmari babygst merhaba ben İstanbul tema hastanesi bht clinic de Prof Dr Volkan turan a yaptırdım biz mayısta yaptırdık 30 bin gibi bir şey tuttu çift transfer isteğe göre ve hastanın durumu da uygunsa yapıyorlar bizim tuttu şu an hamileyim
Denisss37 babygst Bahçeci Fulya Mehmet Resit Asoğlu kesinlikle başka bir yere gitme. İlk denemem Koç Has oldu ikinci ise Bahçeci de ☺️ 6 aylık olduk 🙏🏻 Keşke en başında gitseymişim.
babygst Amber oraya gittik tek şartı var 35 yaşında iseniz iki embriyo koyuyoruz dedi ama profesyonel bir yere benziyordu bizim yaşımız yanş eşimin yaşı var , ikiz olsa daha güzel büyürler yaşlarımız geçmeden
Ceyda76 babygst 43 bıne mal oldu ıcınde de bıkac ekstra vardı. Çok araştırdım ben uygun yerler vardı ama laboratuvar Iyı degıl o kadar emek edip tutmaması daha çok yıpratırdı 32 yaşındayım yaşım gecıyordu
Oznur-96 babygst benim ablam orda oldu tek doktor değildi 3 doktor karar verdi ve 3 bebek transfer yaptı 3 de tuttu fakat ikisi hayatta şükür ve ablam 40 yaşındaydı medicanada denedi olmadı
Pascal Benim bildiğim yasal olarak bunu hiçbir yer yapmıyor. 35 yaşının altında iseniz tek embriyo transfer ediliyor. Bir de şöyle bir kural var 35 yaş altı 3. Denemede çift embriyo transferi yapılabilir. Benim merkezim cezalar çok ağır olduğu için kurallara kesinlikle uyulduğunu söylemişti.Babanın bedenen orada olmadığı durumlarda transfer yapılamaz gibi kurallar da var mesela… Ben Brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım öneririm orayı
Rozmari babygst evet şu an ikiz hamileyim fakat ilaçlar tedavi vs herkese göre değişebiliyor fiyat şu an arttı mı bilmiyorum bir de birden bu rakam çıkmadı ödemeler parça parça oluyor ilaçları da bittikçe alıyorduk 14 bin tüp bebek için beş bin yumurta toplama günü verdik dondurma parası geri kalan da ilaçlara gitti diye düşünüyorum belki 35 bin de olabilir toplamda ama kırk olmamıştır ilaçları bazen hastanenin yönlendirdiği eczaneden bazen orda olmayınca farklı yerlerden aldık genel olarak memnun kaldık inş sağlıkla gelirler
babygst Rozmari maşallah burası da aklımda olsun teşekkür ederim tabi biz nasipse bi kaç aya düşündüğümüz İçin fiyatlar yükselebilir tabi
Elifengin 30 yaşda malesef iki embriyo transferi yapmazlar, bende şişli memorialde tedavi oldum. 15yıldır denedim yurt dışında 5 transfer, 6cıyıda şişli memorialde oldum çok şükür tuttu. Yaşım 38.