birkedibirbebekannesi Damlaakayatr Ben doğum paketi aldım. 24. Haftaya kadar yine aynı hastanede doğum paketi almadan muayene ve kontrollerime devam ettim, dün de paket aldım :)
Surprizbebek1 Damlaakayatr Ben de hande hocadan doğum paketi almayı düşünüyorum bu ay sonunda. Geçen hafta kontrole gittim, gayet memnun kaldım
Damlaakayatr Ben doğum paketi almıştım aldığım doktor gitti 2 muaneye olmuştum doktor araştırıyordum hangisine gitsem diye Hızır gibi yetiştiniz
Ahsen42 Fatma hanıma gıdıyordum hastaneden ayrılınca Hande hanıma gectım kesınlıkle cok ıyı bı doktor KESK’e onunla yola cıksaydım🙊 herseyı sakın güzel anlatıyor her soruya cevap verıyor
Damlaakayatr Ahsen42 bende Fatma hoca ile başladım . Kendimi kötü hissettim ya doktor ayrılınca napacagımı bilemedim sizin yorumlarımız kalbimi ferahlattı kızlar sağolun ya doğum zaten biz kadınlar için stresli bir de bu dönemde doktorsuz kalmak çok üzücü
Ahsen42 Damlaakayatr gerçekten Hande hanım ıyı bı doktor ablamın doktoruydu amelıyatta olduğu ıcın Fatma hanımı seçmek zorunda kalmıştım ıcınızı rahat tutun doktor hanım herseyı yavaş detaylı anlatıyor ınsallah doğumunuzda harıka geçer 🫶🏻
Ahsen42 Yldzhra ben Paketı aldığımda sanırım Esra hanım yoktu hıc bahsetmediler bana daha sonradan söylendi 5000 TL fark ıstemıslerdı dıger hocalardan ayrı olarak