tontonhanim Kızlar saçlarım son 1 haftadır ne kadar yıkamamda bakım kremlerimi sürsem de bildiğiniz şeker sürülmüşte kurumuş gibi oluyor. Hergün duş alıyorum yine değişen bişe yok şimdi duştan çıktım kupkuru sanki hiç yıkamamışım gibi tavsiyeleriniz nelerdir??
Esraliiii tontonhanim he rgün sac yıkıyorsanız kurur canım zeytinyagı iyi geliyor bol su tüketin duş alacaksanız bile vücdunuzu yıkayın saclarınız kendi yagını kaybederse kurur dökülür
teachervera tontonhanim Ya benimde öyle oldu anlamadım neden? Yumuşacık saçlarım vardı şimdi şekerli sert bir de düğüm oluyor. Sinirlerim bozuldu
Berelfgun tontonhanim ben de kendimi bildim bileli her gün banyo yaparım ve saçlarım yumuşacık ama bazı dönemlerde sizinki gibi kuruduğu olabiliyor ve böyle zamanlarda elsevin bir maskesi var keratin maskesi düştü onu uyguluyorum 2 3 haftada bir de süper gro uyguluyorum özellikle pazar günlerine denk getiriyorum çünkü birkaç saat beklemesi gerekiyor saçınız da hem uzamasına da sağlıyor onun dışında da duş sonrası bazı saç açma spreyleri oluyor keratinli kendinize iyi geleni bulmanız lazım her ürünü herkezde aynı şekilde ilerlemiyor maalesef ama her gün duş almamızın bir sakıncası yok doktorlar ve çok bilmişler öyle söylüyor ama ben her gün duş almama rağmen saçlarım ipek gibi
tontonhanim Esraliiii 2 güne bir alırdım böyle olunca düzelsin diye hergün yıkadım daha kötü oldu galiba zeytinyağını denicem teşekkür ederim 😍
tontonhanim Esraliiii elimden geleni yapıcam zeytinyağını nedense hiç düşünmedim🤭 şimdi duştan çıktım yinele sürsem olur mu yıkamam mı gerekir tekrardan
tontonhanim teachervera benimde birden oldu bende anlamadım iğreniyorum kirli gibi duruyor yumuşacık gürdü saçlarım şimdi bildiğiniz şeker değmiştir kurumuş gibi
tontonhanim Berelfgun 2 güne bir alırdım bende bu kaç defadır hergün almaya başladım ama saçlarım da hiçbir değişiklik yok gliss Hindistan cevizi yağlı maskesi bana çok iyi geliyordu yıllardır onu kullanırdım ama şimdi ona rağmen böyle oldu sebebini anlayamadım bu sabah saçım tek parça olmuş taş kesilmişti sebepsiz🥺
Btlklnc tontonhanim saclarımı 4 günde bir yıkıyorum yaglansın diye cok kuruyor cunku. Sık sık yıkamakta kurutuyor sacları sampuan gibi kimyasalları sürüyoruz sacımıza cnkü
Berelfgun tontonhanim bazen ürünlerin sahteleri satılabilir maalesef Migros veya başka market nerede bir de her ürün sürekli kullanıldığı zaman aynı etkiyi gösteremeyebiliyor ayrıcada şunu söylemek istiyorum iki günde bir banyo yapıyorduysanız önceden ve şu an her güne döndürdüyseniz adaptasyon sürecine geçmiş olabilirsiniz