EAK Niss1 karnım indi aşağı baya baya, buna bağlı olarak ishal başladı, iştahım kesildi ama son gün çılgın gibi yedim. Sertleşmelerim arttı bide
Pengu Berelfgun ay ben hamileliğimin başından beri ishalim . Yani doğum yaklaşınca ishal olsam hiç anlamam desene😅
Nimetkayseri1438 Berelfgun ya çoğunluk isal yaziyor da 2 doğum yaptım 2 sinde de kabızlık vardi 😁ya benim doğum hormonları devreye girmedi yada millet stresten isal oluyor 🤭🤭
Der_0 EAK kız ben hemen hemen 10 gündür iştahım yok bir ishal oluyorum bir kabız karnım bir gün sert bir gün yumuşak 😂😂 kızım benle eğleniyor galiba
girl_boy_annesi Niss1 ishal gibi değil ama yediğim direk yanıyordu günde 5 kere büyük tuvaletimi yapmaya başlamıştım biri demişti vücut Doğum da ve ani olmayan ölümlerde sindirimi temiz tutmaya çalışır diye
Berelfgun Niss1 ben normal doğum istiyorum bekliyoruz o yüzden bu gece baya kasılmam var. Bakalım sabahı görücekmiyim merakla bekliyorum
Lilosum Niss1 Valla internete ne yazarsan dogum belirtisi diyo o yüzden ben akisina bıraktım herkeste ayni belirtiler olmuyo cunku ablamin hic biseyi yoktu bianda suyu patlamisti
Sinem5441 Benimde ikinci hamileliğim 29 haftalığız şuan.Oğlumu 34 haftalık doğurdum karnım midemden aşağıya inmişti ve aşırı yumuşamıştı.Dudaklarım ve burnumda aşırı şişti nişanım geldi ve 1 hafta sonra doğurmuştum kızlar.
Dilara28 Niss1 benim doğumdan bir gün önce hiç şişiliğimin olmamasına rağmen her yerim şişmişti ödem toplamıştı yüzüğüm bile parmağımdan çkmyordu
Niss1 Dilara28 henüz bir şişlik yok çok ayakta kalınca bacaklarımda oluyor dinlenince geçiyor ama bakalım