Queen1 Cerennnn5858 teşekkürler göğüsüm çok ağrıyor ve çok uyku var yorgunluk bide ara sıra kasık ağrısı
Queen1 Aada92 pazartesi verecem idrar testini ve bütün tahlilleri vitamin folik asit ve progestan kullanıyorum şuan ben pazartesi tahlilleri verince daha iyi sonuçlar alacağım inşallah
Queen1 Kvser bana aynı şeyleri normalde 3 aylık verdi ama ben o zaman 2 aylık aldım çok şükür 2. Ayda oldu benim inşallah olur sizinde 🤲🏻
Kvser Queen1 bana verilenleri bu ay kullana diğer ay gel dedi . Çok uzak onun dışında giderdim 🥺şuan başka doktora gidiyorum olmazsa yine gidecem oraya 🥺
aysenur-y1 Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde son adetim 4 Kasım beta Salı günü 94 çıktı cumartesi 477 çıktı. 4 hafta 2 günlük hamileyim ben de. Henüz doktora gitmedim herkes erken dedi
ysmnkrc menessare sen de olan belirtiler bende var canım ama test yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi minik minik sancılar giriyor adet sancısı gibi ama değil
menessare ysmnkrc kac gün gecikmen var ? Ben daha doktora gitmedim ama son adet tarihime göre hesaplarsam 5+5 suan İnşallah sağlıkla kucağıma alırım , isteyen herkes alır ❤️
Queen1 ysmnkrc doktorum 4 haftalık dedi ama haftaya daha net bilgi alırım inşallah kanda 934.99 çıktı
ysmnkrc menessare 3 gün oldu daha ama dediğim gibi ikinci kez yumurtlamam oldu adete yakın belki o zaman döllenme olmuştur gecikme de ondan kaynaklanmıştır diye düşündüm bjnun için de biraz beklemem gerek
Queen1 Kvser ay inşallah olur ya sıkma canını ve kafaya takma ben test yaparken yine olmayacak dedim inanamadan yaptım ama bi baktım çift çizgi şok oldum sevinemedim bile şokumdan demem o ki kafana takma gerçekten o çok önemli
Kvser Queen1 artık bıraktım herşeyin hayırlısı olsun yoruldum her ay unutla beklemekten inşallah rabbim bana da o günleri gösterir 🤲🏻🥺
Melekd Queen1 benjmde son qdet tarihim 2 kasim bede supheleniyorum yarin test yapcam insallah adetinizden kac gun gecti
Queen1 Melekd eşim bekleyemdi adet günümü normalde 5 aralıktı cuma günü gece test yap dedi zaten çıkar olur yada olmaz diye bende tamam dedim yaptım pozitif çıktı eşimin ısrarı da şöyle oldu bazı davranışlarımdan alıngınlıklarımdan anladı öyle istedi yapmamı
Melekd Queen1 sağlıkla kucağiniza alırsınız insallah benim ciksrsa 2. Gebeligim olcak ama yinede biraz heyecan var yarin yazarim buraya🥰