Dnzonr Arkadaşlar merhaba . Bi sorum olacaktı . Benım doktorum tahlil listesine tetenoz aşısını 20. Haftada Sağlık ocağından olacak diye not düşmüş .. Benım sorum şu ; illa 20 . Haftada mı vurdurmak lazım ? Farklı farklı seyler okudum . Neye göre vuruluyor bu aşı ?
Calasun Dnzonr benim doktorumda istedi 22 de oldum ilk dozumu ikinci dozumuda dün oldum sağlık ocagına yönlerdirdi bizide ameliyat sırasında hamilelik süresinde bebegi koruma amaçlı dedi bana yoksa kaçardım ben yaptırmazdım😂 biraz igneden korkuyorumda💞🤰🏻
Gmzcngi Dnzonr canım kendi gittiğim doktorun bir liste vermiş olması lazım ay ay yapılacaklar listesi diye onda ne yazıyor tarih? Aslında bize değilde kendi doktoruna sor istersen o iyi bilir zamanını☺️
deletedmom6295 Dnzonr en sağlıklı bilgiyi sağlık ocağından alabilirsiniz. herkesi farklı haftalarda çağırıyorlar muhtemelen
BurcuAdak Ben 18. Haftamda oldum canm pztsi günü hatta 2. Doz için 1 ay sonraya gel dedi aşı kartı verdi ebe
Dnzonr Msalbyrk yok mantıcını anlayamadım sadece .. özellikle her testte yazan zamanda gittim .. bu test için de öyle herkes farklı bi zaman söyleyince şaşırdım . Bide benı sağlık ocağından falan aramadılar daha bazı kişileri aramışlar gel demişler 🤷♀️
Dnzonr Gmzcngi soruda yazmıştım canım zaten o listede 20 hafta yazıyor ? Aslında sormamın sebebi 20 haftasında Türkiye de olmuycam . İnsanlar da farklı farklı haftalar yazınca acaba mesela 19 haftada vurulup gitsem diye sordum .
Semaburak Dnzonr az önce ilaç yazdırmak için gittim sağlık ocağına 20+3 üz ebeye dedim gelmişken vurunayım diye oda 20 yi doldurmadan vurmuyoz dedi evşn uzak değilse haftaya vurim dedi 🤷🏼♀️
Gmzcngi Dnzonr pardon canım ben sana cevap yazdıktan sonra farkettim doktor listesi diye yazmıs oldugunu.. bence birşey olmaz gibi geliyor ama yinede erken yaptırmak istiyorsan yinede danış istersen doktoruna sorun olmasın sonra💕
duru1938 banada 20. haftada dedi doktorum gidemedim 24. haftada sağlık ocağında ebe yaptı iğnemi 30. haftada ikinci doz için gitcem ama muhakkak yaptır..
Aysehatun Dnzonr benim doktorum detayli ultrasondan sonra yaptirmalisin dedi yani 21.haftada ilk doz 25.haftada ikinci dozu yaptirmistim ben
yesim9401 Bende 21 haftalıkken vuruldum 2. Dozu 4 hafta sonra yani 25 olunca gidicem gecikmeden vurul bence tam zamanindasin
Muhammedamine Dnzonr doktorunuz 20 dediyse 20. Haftada vurulun nedeen kafanızı karşıtıryorsunuz canım bende 20. Haftada vuruldum çoğu bu haftada vurduruyor .
Dnzonr Muhammedamine herhalde okumadınız diye düşünüyorum 20. Haftada Türkiye de olmuycam . Gitmem lazım ... sormamın sebebi de bu 19 haftada vurulunca bir sıkıntı oluyor mu vs diye ....
Elele Dnzonr bana da ebe gittiğimde 16 haftadan sonra yapıyoruz 20 ye kadar mutlaka olman lazım ilk dozu 20 yi geçirirsen geç olur ikinci için demişti
Muhammedamine Dnzonr ben sorunuza cevap verdim sorunuzda belirtmemişsiniz yorumları okuma gereğinde bulunmadım . O zaman sağlık ocağıyla görüşün 19. Haftada vurulabilir