Esayser K2-C2 kaç gramlık yaptı ki direk yönlendirdi ben 50 yaptırdım yüksek çıkınca 100 yaptılar onun sonucu çok şükür temizdi gerek kalmadı ama yüksek çıksaydı yönlendirecekti
Busra_05 K2-C2 benim yüksek çıkmıştı ama diyetle kontrol altına aldık bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin çok kilo almadığını öğrendik doktorum diyeti bağlı kalma düşük dozda insülin başlansın dedi öyle yapmaya başladık
inci_230911 Benim de yüksek dahiliye diyetisyene gittim. Diyet fayda etmedi insüline başladım az iyi geldi ama fazla düşürmüyor insülinde
K2-C2 Alimm-5 çok moralim bozuk ailemde böyle bir hikaye yok kilo olarak da kilolu değilim doktor da şaşırdı
Alimm-5 K2-C2 Aynen canım bende öyle bebeğimin suyu falanda iyi anlamadım 3 aydır uğraşıyorum 35. haftamdayım 37 38 de almayı düşünüyor doktorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
ikimelekannesi__ K2-C2 75lik yapmışlardı benim de yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirdi gitmedim evde dikkat ettim düştü doğuma kadar sürekli kontrol altına aldı ölçüyorum evde sürekli. Ama yanlış yönlendirmek istemem git istersen dahiliyeye