Hayatbilgisi Kizlar yerleşme kanaması ne kadar olur ara ara mi gelir . İki kere üç kere mi tekrarlar acaba bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
Mommm34 Hayatbilgisi adetime yaklaşık 1 hafta kala 2-3 gün kahverengi lekelenme geldi. Ara ara akıntı şeklinde ve tuvalete peçeteye gelmişti. Normalde hiç öyle bir lekelenme yaşamamıştım ordan anladım günümde test yaptım silik çıktı iki gün sonra da net ikinci çizgi çıktı.
gulseren23 Hayatbilgisi Yerleşme kanaması arkadaşımda oldu regle 3 gün ve 1 gün kala olmuş test yapmış hamile olduğunu öğrenmiş
sacmalamakizim Hayatbilgisi Bende sadece bir kere geldi bazılarında 2 3 günde leke olarak gelir bende pembe renkli çok az bir lekeydi.
Pemberuya Hayatbilgisi bende ilkinde oldu regle 6 gün vardı ama hamileliğim sıkıntılı idi düşük yaptım öncesi kanama olması her zaman iyi sayılmayabilir, bu hamileliğimde hiç yerleşme kanamam olmadı direkt günüm geçti değişebiliyor yani.
TvitySe Valla canım herkeste aynı olmaz bence . Örneğin ben hamile kaldığım zaman dan beri nokta dahi kanama gelmedi . Yerleşme kanaması olmadı yani bende
Hayatbilgisi TvitySe anladım canm . Benim de adete 10 gün kala 2 3 damla kadar geldi . Bide 8 gün kala 2. damla kadar geldi . Yani hamilelik mi var diye acaba şüphe ettim
TvitySe Pemberuya anladım yorma kendini inş bebiş sana tüm gücüyle tutunur ve bir sorun olmaz inş . Sağlıkla gelsin .
Denizahsen TvitySe ben hamileyim 9+2 haftalık 💜 adet günümde test yapmıştım çünkü saatim belliydi olmamıştım hemen testimi yapmıştım, darısı başına inşallah