Skn23 Kızlar 4+5 de kese gördük . Dediki kese gördüm dış gebelik değil bu şüpheden kurtulmuş oluyoruz dedi. 15 gün sonra da gel kalp atışı ve bebeğe bakalım dedi. 6+5 de gidicem ama içim içimi yiyor valla gün bitmiyor . 6+5 de duyulur mu ki acaba
asiyerz Skn23 benim de o günlerde duyulmuştu ama tabi bebeğimizin kalbi yeni atmaya başladığı için o haftalarda biraz daha az geliyor sesi. İlerleyen haftalarda daha da gürleşiyor. Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
melikeyldz_05 Skn23 Ben de kalp atışını duymaya gidicm Allah nasip ederse ayın 17 de zaman geçmiyor 🤷♀️
Bebekliannee Skn23 valla bugün 9+6 oldum hala kalp atışı için gitmedim. Pazartesi inşallah giderim artık
Hale38 5+1 de keseyi gördük garanti olsun diye 8+0 da kalp atisinj net bi sekilde duyduk emin ol sabredip bekleyince daha iyi oluyo seninki de hayirli olsun
Skn23 Hale38 teşekkür ederim ama pek sabırlı bi insan değilim galiba 🫢 bide pıhtılaşma Var iğne ilaç 🙄
Hale38 Skn23 bende de var canım aynı şekilde iğne ilaç kullanıyorum olsun sonu güzel olacak öyle düşün
Zeynepelaninannesi Merhaba ben de dün gittim 7+4 de duyduk kalp atışını çok şükür inşallah sizde duyarsınız Allah sağa Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Bebekliannee Skn23 doktor yok o yuzden ,elimde olan birşey değildi. zaten içim içimi yedi boş gebelik mi acaba diye. Çünkü 6+2 gibi bebek görmedim kesede belki vajinadan görülürdü de karından görmedim. Doktor izine çıktı ve tek doktor öyle kala kaldim
Skn23 Bebekliannee cidden kadın doğuma sıra bulmak zor olabiliyor bazen haklısınız . Rabbim korktuğunuza uğratmasın kimseyi inşallah . Gidince daha net bir şekilde duyarsınız görürsünüz inşallah 🙏 sağlıcakla gelsin