ysmnkrc arirangg inşallah canım gebelik testinde çıkmadığı zaman geç döllenme mi oluyor peki ya da geç döllenme ne demek ben yumurtlama gününü baz alıp gün sayıyorum genelde :)
arirangg ysmnkrc Yumurtlama gününü baz aldığın için doğru yapıyorsun canım. Geç döllenme de geç yumurtlama demek. Ama sen zaten yumurtlama gününden hesapladığın için sorun yok
ysmnkrc Kızlar erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce neden gecikti adetim ve adetime 4 gün kala tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi gecikme bu sebepten olabilir mi
ysmnkrc sinoli 2 gün geciktim canım adetime ¾ gün kala da ovulasyon testlerim kopkoyuydu iki çizgi de yumurtlama olabilir mi aklım karıştı iyice ben yine de es geçmedim o günleri denedim ama adetim gecikmesi ona mı bağlı acaba
sinoli ysmnkrc Biraz daha bekleyin bakalım gecikmişse kaset testte yapabilirdiniz aslında, tekrar yumurtlama olmuş olabilir ☺️
ysmnkrc sinoli kaset testler daha mı güvenli oluyor canım ben erken gebelik aldım kesin sonuç vermesi için :)
ysmnkrc sinoli test negatif çıktığına göre tekrar yumurtlama olmuş belki bu gecikme de son yumurtlamanın etkisidir
mybaby1923 ysmnkrc bence kaset test erken gebelıkten daha hasas ben kasetle hayalet cızgı gördüm sonra ovulasyon senın gıbı çıkmıştı daha sonra kı günler hayalet cızgım belırgın oldu hakkında hayırlısı ıns 😊