Mdorukk Kızlar merhaba. Temizlik yaptım dün baya ayakta kaldım akşam belim çok ağrıdı hatta kilitlendi yürüyemediği bile bu durumu yaşayan var mı ?
zilhan Mdorukk Oluyor canım , bende de oluyor özellikle ayakta Kalınca yemek yapınca , temizlik filan yapınca
Bsra12_- Mdorukk merhaba canım 36. Haftadayım ben hiçbirşey yapmadığım halde belimin ağrısından adım bile atamıyorum dünden beri ağlayacak durumdayım yani
dnzl_2_0 Mdorukk evet dün dip köşe temizlik yaptım sabahtan akşama kadar gece belim kitlendi tuvalate kalkamadım eşimi kaldırdım ayağa kalkmak için
annelinkoo Mdorukk ben su an 26 dayım ve temizlik vs hicbir sey yapmamama rağmen belim kopuyo kımıldyamıyorum su an inanılmaz agrıyo..
Bsra12_- Mdorukk hemde nasıl hayatımda ilk defa böyle bir bel ağrısı hissettim adımlarımı bile çok küçük atıyorum 😢
Mdorukk Bsra12_- adım atamadım inan.. çok iyi anlıyorum seni bakalım bugün geçecek mi? Geçmesi için bir şey yapıyor musun ?
Bsra12_- Mdorukk inşallah geçer. Elçin demirelin YouTube kanalında sırt ağrısı için egzersizleri var onu arada bir yapıyorum biraz geçiyo yine başlıyo 😕