Nefes15 Arkadaşlar merhaba hamile kalmadan önce ne güzel uyurdum ben ya şimdi hortlak gibi sabah 5 te kalkıyorum sabaha kadar sağa sola dönüyorum öğlen deseniz uykum gelmiyor. Böyle olan var mı 🙊
kubraselcuk Nefes15 7+2 yim canim bende senin gibiyim akşam erken yatıyorum ama hep sabaha karşı uyanıyorum dönüp duruyorum eski uyuyabildiğim günleri özledim 😂😂
Emine_pektas01 Nefes15 8+3 haftalık bende günlerdir böyleyim her saat bası kalkıyorum sabahları çok erken saatte uyanıyorum
dahabirmavi Nefes15 13haftalığız rutin gibi sabah 5te uyanıp 7de anca dalıyorum 8buçukta gözler tamamen açılıyor akşam da 12 oluyor dalmam ilk zamanlar çok uyurdum sonra bana bişeyler oldu😂🫣
Nefes15 kubraselcuk tek değilmişiz ahahhaha 😂😂 ben çok severdim uyumayı şimdi istememde yatamıyorum 😂
Damlasglm 5+5 im ve bel ağrısından uyuyamıyorum. Yatakta rahat edecek pozisyon bulana kadar sabah ediyorum :(
Nefes15 dahabirmavi sen yine iyisin ben sabahın 5 de kalkıyorum birdahaki uyumuyorum gece 1 de uyuyorum yatakta elli kere sağa dön sola dön sersem gibi oluyorum 😅
Tuccceee Bende öyleyim 4. Haftada öğrendiğim 13 haftalık oldum bugün hala geçmedi. Kurulu alarm gibi 04.52de uyanıp 7 de uyuyorum bu son üç gündür 7.30da uyumaya başladım nasıl geçecek bilmiyorum