Fanus789par Kızlar uygulamaya göre son 35 günümüz var sizlerin kaç günü var bende biraz korku ve çokçaaa heyecan varrr 💕❤️❤️
Dr4 Son 34 uygulamaya göre. Ama sanırım 25-30 gün arası gelir diye düşünüyorum en geç. Benim doğumlarım erken oluyor biraz. Heyecanlar bana da geliyor insallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Patricia ada22 yıkadım dolaba yerleştirdim şimdi bavul düzenleyici alıcam o geldiğinde hemen hastane çantamı da hazırlayacağım
Patricia Fanus789par offf daha 65 var 🙈 geçmiyor günler yar yar yar 😂😂 ama bu uygulama 41. Haftayı gösteriyor belki erken gelirse daha az kalmış bile olabilir
seyma9188 Fanus789par Son 40 günüm kaldı😍Her gören soruyor ne zaman doğuruyosun diye sanki bilerek ben çıkarmıyorum🤣 Bu arada doğumun nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor bilen var mı 🥴
kuubra1234 28 gunumuz kaldi. Benide bi heyecan sardi.biran once kucagima almak istiyorum hayurlisiyla artik🥰
Miran_56 Son 38 uygulamaya göre ama o kadar kalacağını düşünmüyorum daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum niyeyse içimden öyle geçiyor 🤩