Ecemk Hanımlar göğüs ucu kremi olarak hangi marka aldınız veya kullandınız 1-2 haftam kaldı doktorum bi marka söyledi kullanmaya başlayabilirsin dedi ama oda gereksiz pahalı geldi bide iyi gelir mi bilemedim sizler ne kullandınız ☺️☺️
Alyabebekk Ecemk Lansinoh var bende canım. Görümcem eczacı en iyisi bu dye getirdi. Onu kullanıcam bende.
ozgeya Ecemk lansinoh bende hiçbir işe yaramadı. Zadevital markasının hindistan cevizi yağı iyileştirdi bir tek yaralarımı. Ayva çekirdeği de işe yarıyor ama tamamen geçirmiyor acısını hafifletiyor.
Fatmasnny Ecemk hiç duymadım. Hamileliğimin ilk zamanında beri lanisoh kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı
blackberry118 ozgeya Teşekkür ederim. Pişik içinde iyi geliyor diyorlar. Dogal bisey istiyorum ben de bundan alayim.
Badgirl_ Kesinlikle garmastan 12 gun oldu dgm yapali ilk 3 gun yara oldu sadece 2 kez kullandm hemen iyi etti😁
Badgirl_ Ecemk valla canm bende bilmiyodum.pahali oldgnu hastaneden onu onerdiler esimde pek anlamaz oyle seylerin fiyatlrndan o yuzden alms yoksa digerlerine gore pahalyms ucuzu oldgnu bilsem baska alrdm🤐
arbustoo lanolin olmayan kremleri tercih ediyorum. lanolin koyun yününden elde edilen hayvansal bir atık tekstilde varillerle satın alıyoruz :)