Prenses34_annesi Biz 30+0 haftalık olduk teyzeleyyy🥳 sizler ne kadarsınız 30. Haftada bizleri neler bekliyor🥰
Deletedmom_51 Prenses34_annesi 29+1’iz ama şimdiden sırt ağrılarım başladı gece nefes alamıyorum bazen Allah hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🧿
cansualisa Prenses34_annesi 32+5 iz 38 de alıcak doktorumuz spinal olcam 2. Kere inş🌺🌺 er bebiş büyüyor bel ağrısı mide yanması alt vajina da ağrı bel ağrısı ara da adet gibi bunları yaşıyorum😀😂 sırtım kopuyor sola yatmaktan bu saatte uyandım uyuyamıyorum
Edau9 Prenses34_annesi 35+6 olduk 🙌 😍Valla seni bol bol uyku hali ve iştahsızlık bekliyor Olabilir 30.haftadan sonra bana o yüklenmişti.Ve birde yalancı sancılar 🥹😄😁😁
reyhan12 Prenses34_annesi bende 34 den sonra kayış koptu kramplar,diş ağrisi,hemoroid,el ayak uyuşması,bel sırt agrisi, sabaha kadar çipil çipil bakma 🤣
Prenses34_annesi Edau9 kız normal de sağda solda uyukluyorum ama yatağa girince o uyku gözümden kaçıyor iştahsızlık konusunda pek bir şey diyemeyeceğim zamanla göreceğiz inşallah onu da ama şu an iştahım tavan yani yerim😂
Prenses34_annesi reyhan12 bel ve sırt ağrısı var sağ elim uyuşuyor ve genelde sağ ayağıma kramp giriyor cokuyoruz tütünün😂