2cocukannesiiiii Yaşayan var mı Geçmeyen bir ağrı var. Karnımın alt bölgesinde. Sanki adetimin ilk günü . Yarım saate hastaneye gidicez kızımı uyutuyorum
Sareceee 2cocukannesiiiii Son bir haftadır hep yaşıyorum şimdi kan boşalcak gibi defalarca acile gittim ama bişi yok tabi git yinede herkeste aynı olcak die bişi yok geçmiş olsun
2cocukannesiiiii 2cocukannesiiiii kızlar yaşayan var mı bu haftalarda hala devam ediyor 00:40 ta başladı şuan saat 01:15 hala agriyor
2cocukannesiiiii Sareceee rabbim korusun öyle korkuyorum ki Allah’ım inşallah zamaninda gelirler çok çok erken İlk kizimdaki sancima benzlyor İnşallah normaldir
Bebekkkkkk Kac saattir devam ediyor haber et doktorla gorusunce ama ciddi bsey degildr bence cokmu yordun kendini yoksa
Evinamin031120 Doktora mutlaka görünün ama bence içinizi ferah tutun. Ben 31.haftadayım geçen hafta sizin gibi oldum 2 gün üst üste
Gysa 2cocukannesiiiii bende de adet sancısına benzer ağrı oldu nst ye bakıldı sancım çıktı hastanede yattım erken doğum riski yüzünden