Kubra2423 Merhaba 7 hafta 4 günden ne yiyorsam yiyeyim sürekli bir açlik sürekli mide kazilmasi şuan ise bol ekşili tuzlu salata yiyorum ama nafile midem kötü ve bi türlü doymuyorum benim gibi olanınız varmı
krdelen41 Kubra2423 bende o zamanlar öyleydim canım bulantım vardı ama iştahım hep açıktı yiyordum sürekli 😂
Dolunaybelinay Kubra2423 hamıle değilim 3 aylık bebeğim var. Bende asla doymuyorum gece yatmadan önce de mutlaka yiyorum oyle yatıyorum 😬😂
Paramedik16 Kubra2423 24 haftalık ikiz gebelikten bildiriyorum daha az önce bi kase bebe bisküvisi süt yedim 😂
Sareceee Akşam yaptıgım yemekten pilav üstü yapıp bı kupa ayranla gömdüm 33. Haftadan selamlar efenim
Emine_pektas01 Kubra2423 8+3 haftalık benım öyle iştahım yok canım birsey istemiyor çok acıkırsam ancak yiyorum diğer türlü hiç onu bunu yiyim diyemiyorum 😒
Kubra2423 Emine_pektas01 benim de iştahim yok ama hep acim 1 haftadir düzenli kahvaltı yapmadim mide bulantısından sabahları sadece meyve tüketmeye çalişiyorum zorla bu akşam eşim beyaz sossuz makarna yaptı büyük bir kase zorladım yedim sonda midem kötüleşti ama yinede hiç birşey yememişim gibi açim gece 1 oldu eşim 1 büyük kase salata yaptı onu yedim ve şuan saat 2 ben halen açim
sedamom00 Kubra2423 salataya bayılırım bol ekşili kiz tam yatacakken canım çekti maalesef evde malzeme yok sadece havuç 🥕 ve limon 🍋 var 😂😂
AsyAyse Kubra2423 bunu şuan bir tabak makarna yiyerek okuyan ben 😂😂😂15+5 bulantım iki gündür yok gibi gibi açlıktan kalktım ve malesef akşam yaptığım makarnadan kalanı yiyorum 😀