Nurellaaa06 Ben 70 kilo ile hamile kaldım çok korkuyorum aşırı kilo almaktan sizler kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftadasınız? Şu an 10 haftalığım kilo değişimi yok ama sanki biraz karnım çıktı gibi hissediyorum
Minigin_annesi0 Nurellaaa06 boyum 173 95 le hamile kaldım 114 le doğuma gittim eve geldiğimde 95 kiloydum sıfır doğum kilosu ile yoluma devam ettim 🤣
2kidsmoms Nurellaaa06 benim de aynı kese oluşması rahmin büyümesi ve bazen şişkinlik de oluyor. Ödem gibi değil tam olarak kilo almışım gibi bir şişkinlik
Nurellaaa06 Umay255 maşallah rabbim sağlıkla versin kucağınıza siz çabuk verirsiniz kiloyu zaten zayıfmışsınız 😊
Nurellaaa06 pnar-06 ay ne kadar güzel ya maşallah 😊evlendikten sonra 1 buçuk yılda 12 kg aldım 🙄😂 hamileliğimde naparjm ilerleyen zamanlarda düşündükçe kötü oluyorum 😂
2kidsmoms Minigin_annesi0 YaseminBatrk benim boyum da 173 ilk hamileliğimde 95 kiloydum sonra bulantıdan 88e düştüm 9 ay sonunda 97 ile doğuma gittim. Doğumdan çıktım 88 kiloya döndüm 🤣
Nurellaaa06 2kidsmoms aynen ya eşime soruyorum benim göbeğim bu kadar yoktu büyüdü sanki diyorum o da yoo böyleydi deyince canım sıkıldı biraz 😂😂
mommyzx Nurellaaa06 55 kilo ile hamile kalmıştım 73 ile doğum yaptım doğumdan hemen sonra 63 e düştüm. Bendd çok korktum kilo kalıcak diye ama kilolar gidiyor merak etmeyin 😊
Nurellaaa06 mommyzx bendede gider hepsi hatta hamile kaldığım kilonun da çok çok aşağısına düşerim inşallah 😂😂
pnar-06 Nurellaaa06 verirsin canımm inan hiç sıkma canını😄☺️boşver bebekler sağlıklı gelsinler İnşallah ☺️ 🌸
Tiiffany Nurellaaa06 2 gebeliğimde de cok kg aldım 55 ile gebe kaldım 85 ile doguma girdim. 1 sene dolmadan eski kg geri döndüm. 2.gebeliğimde daha hızlı eski kg geri döndüm. Ufaklık 16 aylık sımdı yine gebeyim yne aynı kilodayim 12+5’iz. Ne hikmetse bu sefer kg almadim henüz. Hamileyken insan kendisini tutamıyor aç yatılmıyor bence kısıtlamayin kendinizi açsanız yiyin tabi. Önemli olan inanın bana dogumdan sonradı. En büyük hatayı süt olsun diye yiyor bayanlar kilo oturuyor bu sefer. Süt her sekilde oluyor o yüzden normal yemeye çalısırsanız eski kilonuza dönüyorsunuz
Nurellaaa06 Tiiffany ben biraz kısıtlıyorum kendimi çok almayım kilo diye ama aşırıda değil önceden ne yiyorsam o kadar daha fazlasını yemek istiyorum fakat tutuyorum
Usnac1995 67 ile hamile kaldım, 69 kg doğum yaptım. 2 ay oldu doğum yapalı , şuan 62 kiloyum 😂 yani aslında zayıflamışım ben gebelikte
Nurellaaa06 Usnac1995 Allahım banada nasip ett 😂😂 peki kısıyladın mı kendini ya da sağlıklı mı beslendin
Maysaamoms5 Nurellaaa06 61 kiloydum 63 oldum 16 haftalıkken bakılmıştı kiloma şuan 19 haftalık olduk baya aldım kesin 🥲
Nurellaaa06 Maysaamoms5 rabbim sağlıkla versin kucağımızada aldığımızı versek bari en çok öyle kalmaktan korkuyorum
Usnac1995 Bebekliannee @Nurellaaa06 31. Haftaya kadar aslında 72 kiloya kadar çıktım. Yani 5 kg aldım bu süreçte tabi dikkat ediyordum ama yine makarna falan yiyordum arada. 31. Haftada şekerim çıkınca, makarna ekmek pilav abur cubur vs bırakmak zorunda kaldım ama gerçekten çok dikkat ettim, et süt ceviz yumurta tavuk balık bakliyat sebze… bu şekilde beslendim. Şükür ki kilo verdim bebeğimde 3.760 doğdu. Yani gerçekten dikkat edilirse daha dikkatli kilo alınıyor.