aysegg Herkese merhaba, 2 kimyasal gebelik sonrası saglikli bir sekilde hamile kalanlar ,hangi testleri verdiniz nasıl bir yol çizdiniz yada hangi ilaç takviyeleri kullandınız anlatir misiniz yardımlarınıza ihtiyacım var 💞
Gizemgksnmz aysegg 1 kürtajım oldu 2 kimyasal gebelik yaşadım kontrollerdr herşey normal diyorlardı sonra bir doktor tüplerinde yapışıklık var böyle hamile kalamazsın dedi. Bende takmayı ve yumurtlama dönemlerime bakmayı bıraktm o ay hamile kalmışım ama hamile kalamazsın dedikleri için ihtimal vermemiştim. Mucize oldu resmen
feride61 3 kimyasal gebelik geçirdim hiç bir takviye kullanamdım sadece sırt ve bel hacamatı yaptırdım her ay kimyasal oluyordu hacamattan sonra ki ay oldu şuan 13 haftalık
menessare Bende bir kimyasal yaşadım sonra dhada olmadı(18 ay olmadı ) göbek çektirme diye bşsey var duydunuz mu bilmiyorum onu yaptırdım (göbeğim düşük diye olmuyormus ) bir adet görüp gebe kaldım. Rahim filmi hariç hormon testleri vs eşimde bende testlerimizi olmustuk sorun yoktu. Göbek ten dolayı olmuyormus cok şükür bir adet gördüm oldu Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin