Burcu7260 Kızlar Merhaba ilk gebeliğmde 21 hafta da bebeğimi kaybettim 3 ay oldu ani su gelmesi sebebiyle enfeksiyon etkisi vardı. Safa hastanesinde Bahar hanıma giden var mı ? İlgisi alakası nasıl acaba ?
Umay255 Burcu7260 onu bilmiyorum ama Vital hospital de dalga dalgıç oğlu var ilgisi alakası konuşması muhteşem biri
Zeyneeepx Ben gidiyorum .Güzel ilgileniyor ama aşırı yoğun oluyo hastasi cok fazla var 37 haftalık oldum başından beri ondayim q Garip olan şey doktor telefon numarasını vermiyor orası saçma:) bişey olsa hastaneyi aricaz onlar doktora ulasicaklarmis.
Esma1afra Bende ona gidiyorum çok ilgili tatlı dilli bir doktor ilk defa gittim doktorum karşıya taşındığı için ama baya iyi birine benziyor
nkizilates Esma1afra doktor gecede doğum sancısı gelse hastaneye geliyor mu ? Yoksa yerne başka doktor mu giriyor
Zeyneeepx Doktor geliyor doğuma ne zaman olursa tabiki.sanciyi odanız cekemiyosunuz kızlar onu söyleyeyim sancı odasında çekiyorsunuz o beni biraz etkiledi.abebegin kalbi yavaşladığı için acil sezeryana aldı beni