Esmay 38+4 olduk son 10 gun 2 gundur düzensiz sancılarım var. Dogum sancisi net olarak anlaşılıyor mu ? Nisan su vs gelmeden sancı ile doğuma giden varmi kizlar
irem-1999-54 Esmay ben hic dogum yapmadim ama doktorum illaki su gelmesi veya hemen nisan gelmesi gerekmiyo dedi dogum esnasındada bile gelebilir dedi onemli olan sancıların sıklıgı
Tiiffany Esmay evet sancı geldiğinde anlıcaksınız cok farklı bişey çünkü. Hiç durmadan devam ediyor tam kesildi derken tekrar başlıyor. Ard arda vuruyor sancı belden aşagısı uyusuyor sanki. Nişan su’da birden çok fazla akıyor elinizde olmadan tutamıyorsunuz kendinizi
Esmay Srplhrgl benimde gun için de daha cok sertlesiyor baskı yok daha bende ama sancı adet ağrısı gibi oluyor
Esmay irem-1999-54 sancıyı ayırt edememkten korkuyorum dogum yapacağım hastane 1 saat mesafede o sıklığı ayarlayip anlayıp yetişebilirmiyim strese girdim. Hanı su gelse hemen giderim diyorum ama sancı bilemedim
irem-1999-54 Esmay ay cnm o bendede var ama hastane yakin allahtan 10 dakka sen cok sıklasmasıni beklemeden gidersin diyolar dogum sancisi cok farkli oluyo ayirt edememek mumkun degilmis
Svm_25 Bnmde 38+2 artık bel ağrısı ve alta doğru baskı çok oluyo. İlk gebeliğim bnde nasıl olcak ne olcak hicbirsey bilmiyorum nettende arastirmiyorum gözüm korksun istemiorum bekliyorum ama ne olucak nasıl olucak hiçbir bilgim yok 😃
Esmay Svm_25 belirsizlik bilmemek hic iyi değil ya benimde ilk biryandan hemen kavuşmak istiyorum sabırsızlanıyorum bi yandan nasil olacak süreç nasil ilerler korku endişe kaygı heyecan hepsini biarada yaşıyorum
Nazli18 Ben ilk doğumumu 40+1de yaptım sıfır sancı ne su geldi ne nişan geldi sadece 4 cm açıklığım varmış o sebeple doğuma aldı doktorum suni sancı ile normal doğum yapmıştım
Esmay Nazli18 ah 🥺 hic boyle değildim ama yaklaştıkça insan daha farklı oluyormus .Benimde düşük yani adet agrisinda bile acillik olurdum
ElifAvc_ Esmay amin ilk dogumum olucak normal istiyorum ama canım cok az cok ta korkuyorum napıcam bilmiyorum ya
Esmay irem-1999-54 🥴yolda doğurmam insAllah sanki hemen dogcakmis yetişemeyecekmişim gibi geliyor yarim saatte bir gelince yola cikayim ben oźaman
Nazli18 Selmos- evet epidural çok rahatlattı zaten benim acı eşiğim çok düşük güçlü biri değilim epidural olmasa halim ne olurdu bilmiyorum