momlife_7 Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 🌸 sol tarafıma yatarken ilk önce minik bi kıpırtı hissettim sonra elimi oraya koyunca ise avucumun ortasına bir kere bişey dokundu avucumun ortasında bayağı net hissettim 🧿🧿🥹💖 sizce doğru mu hissetiğim🙈
Hazalert momlife_7 ben ilk gebeliğimde 21.haftanın başında hissettim 16 biraz erken olabilir ama tabi belli de olmaz hissetmiş de olabilirsiniz
Bebetooooooooooo Nabız atışı gibi hissettiyseniz yanlış olabilir bebeğin haftası küçük daha . Bizim ilk gebelik ve 20 hafada hissettik .
momlife_7 Bebetooooooooooo seyirme gibiydi nabız atar gibi değil çok tuhaftı göbek deliğin aşagısında oldu avucumu koyunca da sanki avucumun ortasına dokundu çekti hemen🥹
momlife_7 ParildayanYildiz birde bazen karnın üst bölümün de bir Ağrı oluyor ama hemen geçiyor gazdan dolayı sanırım sizde de oluyor mu korkulacak birden değildir dimi ?
ParildayanYildiz momlife_7 Olabilir canım hemen geçiyorsa sorun olmaz bence ama aklın kalmasın doktoruna sor istersen
AdaKaranfili Ya kizimda 14-15 hafta civari minik kipirti his etmisdim.pıt pıt diye.bu gebeligim suan 14+5.daha kipirti yok.hicbisey yok.endiselendim dogrusu.neden gecikti ki.ikinci cocukta erken his edersin diyorlar
Leilani momlife_7 bence doğru hissettin. Bende 16 haftalık hamileyim ve hissediyorum. İlk hamileliğim ama eminim nedense. Bazıları etken diyor ama herkeste farklı sonuçta
Karman34 momlife_7 canım ben 17.haftada hissettim hemde öyle kıpırtı falan değil gümbür gümbür 😂 hiç durmadan devam ediyor aynı şekil . Herkesin biyolojik ve fizyolojik durumu farklı doktorumda hep aynı şeyi söyledi ilk gebelikte olsa senin karın yapın farklı kilon farklı sen sensin o 12 de hissetmiş o 24de hissetmiş seni ilgilendirmez hissettiğin an anlarsın zaten diye ☺️
TTtutku momlife_7 bi kaç hafta sonra dışsrdan görüşülüyor çok güzel yattığınızda onlar uyanıyor resmen salla beni der gibi hareket ediyolar
momlife_7 Minik_annee ayy yerim ben onu çok güzel bi duyguydu gece yatarken de içimde hareket etti kıpırdadı çok şükür 🤲🏻❤️