Hllcml Kızlar instagramda bir fenomenın paylasımında gördüm bestlak isimli damla ile sütü baya artmış aranızda kullananlar oldu mu 🥰
Bayancorek Hllcml evet çok memnunum. Günde 3 defa 20 damla şeklinde kullanılıyor ama ben 1 defa kullanıyorum sonra unutuyorum gün içinde ama o şekilde bile faydasını gördüm.
Emily37 Hllcml kullanıyorum canım ve faydasınıda görüyorum.benim arkadaşım önermişti almıştım doğumdan önce.hastahanede de doktorumla bebek hemşiremiz önerdi doğum yaptığımda
Hllcml Bayancorek Sizde veya beneğinizde herhangi bir gaz sorunu yaşatmadı değil mi bende alayım hemen sezeryan olcam süt hemen gelmez dıye o kadar tedrginimki
Bayancorek Hllcml yok hayır hiç sorun yaşamadım 3 aydır kullanıyorum. Sağlıkla kavuşun, inşallah hemen gelir gelmese de geliyor merak etmeyin başta minicik süt bile yetiyor onlara.🌸
Dark Hllcml bunu hiç düşünmemeyin sütünüz gelir merak etmeyin. Olumlu düşünün çok etkisi var. Bol bol su için. Doğumdan sonra hemen geldi sütum 18 aydır bol. Aklımdan hiç gelmez diye geçirmedim. Özel hıc bir şey yapmadim abartılı su içmek dışında
Aslihanfs İlk doğumumda doktorumun önerisiyle almıştım şimdi de hastane cantama koymayı planlıyorum harıka bi ürün çok faydasını gördüm
Hllcml Emily37 ayy maşallah böyle etkısı oldugunı gördüm ya çok seviniyorum kızımı emziremedim çok istiyorum bu bebeğim emsin
Serap-Yigit Bende kullanıyorum bebekte yan etki yapmadı benim yüzümde kırmızı sivilce gibi şeyler ve kaşıntı yapıyor kullandığımda ama memnunum güzel süt artırıyor. Humana steel tee de içiliyorum ama o sanki gaz yapıyo gibi geldi
Hllcml Serap-Yigit you tubedan baktım da kımısınde gaz ve ishal yapmış korktum biraz ama demekki herkes de aynı olmuyormus
Hllcml Dark kızımı emziremedim ikinci gebeliğim çok emzirmeyi istiyorum mama fiyatları desek almış basını gıdıyor vallahi ama bunuda geçtim gerçekten o emzirme hissiyatını yasamayı fazlasıyla istiyorum
Emily37 Hllcml ben humana anne çayı ve rezenesinide kullanıyorum bide malt içecek tüketiyorum arada.tavsiye ederim sizede.
Hllcml Emily37 bunuda duymuştum daha önceden hepsini bir şekilde liste yaptım malt içecek szde kılo yaptı mı