Damlanek Kızlar her akşam 2 tane progestan ı fitil olarak kullanıcam 21, haftamdayım bu nasıl bir ilaç hem ağızdan hem fitil 😅 ayrıca yan etkilerine inanamadım keşke okumasaydım ne ararsan var
Deletedmom_33 Damlanek günde 2 kez fitil olarak kullandım 12.haftaya kadar. Bir yan etkisini yaşamadım. Aynı anda 6.haftadan 10.haftaya kadar 1 ay iğnesini yaptırdım(100 mglik)
Btlklnc Damlanek Agız yoluyla alındıgında kesınlıkle yan etkılerını yasıyorsun. O neydi öyle dünyam dönuyordu tuvaletın yolunu bulamazdm 😂 sonra fıtıl olarak kullandım o da zor ama yan etkı yapmadı en azından hem daha etkılıymıs
Kanarya Damlanek bana da geçen hafta verdi doktorum. Vajinal olarak kullan, eğer kullanamazsan ağızdan alırsın dedi. İki türlüde kullanılabiliyormuş. Vajinal kullanmaya çalışıyorum ama çamaşırıma çok bulaşma yapıyor. Faydası oluyor mudur benimde kafamda o soru işareti var.
Simya Damlanek fitil olarak cok daha rahat, ve fitil formunda daha etkili.. Diğer türlü mahvediyor benm doktorum fitil olarak kullanmamı önerdi zaten asla içemezmişim o kdr bulantı ceken kusan biri olarak
Damlanek Deletedmom_33 iğne den çok korkarım şimdi 200 mg 2 adet kullanıyorum binliğe geçer miyim inş geçmem
Deletedmom_33 Damlanek ins. Ama fitil olarak daha etkili olduğu söyleniyor ben hiç ağızdan kullanmadım
Damlanek Kanarya benim aklımı kurcalayan midede emilip kana karışmak mı yoksa vajinadan mı daha iyi ben de bilemedim
Taricat Damlanek bütün ilaçlarda yazan yan etkiler çoktur fakat genelde ya hiçbirini yaşamazsınız ya da sadece birini veya birkaçını yaşarsınız ki bunlar gayet normaldir . Bende 35+5 ’im 32.hadtadan beri gece2 tane fitil olarak kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine sancı ve kasilmalarimi kesti şükür çok etkili bir ilaç
Damlanek Taricat evet doğru çünkü olmayan yan etki kalmamış iyi bir ilaç anladığım kadarıyla dr lar da güveniyor 👍🏼
ZeynepNilDuran Damlanek fitil olarak daha etkili ama hijyene çok dikkat etmek gerekiyor. Kullandıktan bir süre sonra tortu gibi ilaç kalıntısı geliyor. 8 haftadır kullanıyorum. Onun dışında bir yan etki görmedim ben.