cemre- benim de midem bulandı resmen 😣turşuyla çikolata baklava nasıl bir arada yenir . Toprak aşerme ilk defa duyuyorum . Ne tuhafmış şu aşermeler .
Shryrydn AcemiAnneee bende erkek. Hamile kaldıgımdan ekşi awerdim ama son haftalarımda tatlı cekiyo canım
cemre- 12. Haftamdayım cinsiyet belli değil daha ama tüm yiyeceklerden soğudum .Midem bulanıyor gördükçe . Aşermiyorum hiçbir şeyi . Ha ama tuhaf ki rüyada aşerdiğim şeyler oldu . Balık ve mangalda kırmızı et pirzola . Sabah uyanınca aşerdiğim şeye tiksindim 😞
Serii Baklava özellikle bol şerbetli tatlılar sonra çikolata pekmez 😂 tatlının her türlüsü diyebilirim bide ekşiyi çok severdim hamilelikte giyemedim hiç erkek olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum
BBusraa AcemiAnneee kızda et kaşar peyniri😍 zeytinyağlı yemekler😩 Oğlanda et ve süt ürünleri 😩 zeytinyağlı yemekler😍
Kubraislekyay AcemiAnneee ekşiiiii limonu elma gibi yerdim etten tiksindim hala öyle çok yiyemiyorum tatlı ağzıma koymadım tatlı üzüm bile boğazımı yakardı yeni yeni tatlı çikolata yemeye başladım ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı demişler ama yanlış ben ilk 3 ay hiç tatlı yemedim hep limon yedim ve cinsiyet erkek
balinannesi20 AcemiAnneee ilk goruk çektim ekşi ekşi sonra bu mevsimde yeşil erik ve sürekli limon yiyorum 😂 kız olacakmış ama alakası yok bence ya bu haftada hep dondurma ve yaş pasta aşerdim😋
EsraakanY Zeynepali demir eksikliğinden kaynaklanan bir durum yaşıyorsun canım bunun adı pika mıydı neydi. Aslında normal durum bunları aşermek eğer eksikse demirin. doktoruna söyle hemen ilaç takviyesi yapar sana.
kbraova Bende de en başından beri ekşi yiyorum aşeriyorum bide kızım olucak ye ekşiyi çıkar ayşeyi lafı doğru gibi geliyor artık😂😂
Tatlisanne Sürekli yumurta aseriyorum ben anacim 😂 tavuk olacam yakında 🙄 başta portakal falan çok canım çekiyordu simdi yumurta hergun yumurta yemem gerekiyor yetmezsem sürekli gözümün önüne geliyor abartısız ☺
Cansu01 AcemiAnneee kızımda salatalık turşusu aşerdim şimdi oğluma hamileyim ondada kazandibine aşerdim😀
fatos2404 AcemiAnneee oğlum olacak Allah'ın izniyle ayva, limon, mandalina, şeftali, vişne ve vişne suyu acayip ekşi severim 😍👍