ATC AcemiAnneee benim oğlum oluyor şerbetli tatlı kokusu duyunca midem bulanır nefes alamazdım hamile kaldıgımdan beri şerbetli tatlı yiyorum😂 acı da aserdim 😊
Fatma1663 Zeynepali benim oğlum olacak bende toprak aşerdim. Hatta yedim de... kahvenin telvesini de kaşıkla yiyorum. Eğer onu yemezsem mutlaka toprak yeme ihtiyacı duyuyorum
Bebek-1 Fatma1663 ne kadar çabuk hamile kalmışsınız ne güzel umarım her şey yolundadır şimdi, ben de kısa surede tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşarım inşallah
mhtp18 AcemiAnneee baslarda hep tuzlu baharatlı ekşi istedim son haftalarımdayım suan tatlıya döndüm oglum olacak insallah 🙏
Gmzcngi Aysegolcuk ilk aylarda bende cok ekşi yiyordum canım öyle istiyordu kız sanıyorduk şuan 6ncı aya yaklaşmak üzereyim oğlum olucak şimdi ekşi değilde tatlı istiyo canım daha cok🙈
Gmzcngi Demetdemircioglu demekki herkezde aynıymış bende ilk zaman deli gibi ekşi istiyodum soğumuştum cikolatadan falan sonra geçti şimdi tatlı istiyo oğlum olucak☺️
HillKse AcemiAnneee karnımın şişmesi hariç hamile olduğuma dair görünen ve hissettiğim bi belirti olmadı çok şükür 21. Haftadayız. Bir şeyi çekmedi canım özellikle. Kişiden kişiye ne kadar değişiyor ♥️
tazecikanneee AcemiAnneee ilk zamanlar deli gibi sarımsaklı acılı ekşi şeyler istiyordum 😍😂 tatlıdan midem bulanıyordu 🤭🤭 oğluşumu bekliyorummm🤰🏼
ozlemrcp76 Puhukuzusu bnde cok portakal suyu limon ve bol bol tuzlu yiyecekler aseriyorum ama daha cinsiyet tahmini icin gitmedim
Zeynepkizilgul AcemiAnneee ben turşu ve çikolatayı bir arada yiyebilirim ikisini çok yerim turşu yedikten hemen sonra çikolata yerim
CansuDemir AcemiAnneee Özel bi aşermem hiç olmadı.3/4 kere görüp de canımın çektiği bi tadına bakayım dediğim oldu. Bunlar da kimisi tatlı,kimisi tuzlu,kimisi sebze filandı.
asminko345 Aysegolcuk Ekşiyi kız yedirir 😃 ben tatlı yemekten bayılıyorum eğer olmazsa elim ayağım titriyor bi oturuşta Nutella dibini görmüşlüğüm var 😂
Acuka AcemiAnneee baklavanın yanında turşu yıyordum ıkisinide bir yemek istiyordum o yuzden cınsıyetle alakası olmadığını o zaman anladım ama oğlum olucak 🙄
AcemiAnneee Demetdemircioglu Esracim momtobe8 aslında onun tıpta yerı var toprak yeme hastalığı Tüpraş’a adı pika