esmerella37 kişiden kişiye değişir bence bu kolay hamile kalma işi. Biz bebek istediğimize karar verdiğimizde öncelikle doktora gidip muayene olduk hersey yolunda mı diye. Çok şükür hiçbir sıkıntı yoktu gebeliğe engel, reglim yumurtlama günlerim aşırı düzenliydi. Doktor yine de dedi ki ilk 12 ay hamile kalma şansı yüzde 25tir, kalamazsan sakın stres yapma bir yıldan sonra hala hamile kalamıyorsan tekrar görüşmeliyiz dedi. Takvimden takip edip ilk yumurtlama günümde denedik ve hamile kaldım 🙏🏻 belki batıl bir inanç ama ilişki sırasında belimin altına yastık koyup biraz eğimli durmayı sağladım ve ilişkiden sonra bacaklarımı yukarı dikip duvara dayadım 🙈 bir süre kalkmadım yerimden. İlk gebeliğim maalesef düşükle sonuçlanınca, doktorun yönlendirmesiyle iki ay sonra tekrar denedik ve yine aynı şeyleri yaparak yine tekte hamile kaldım. Ama düşükten sonra bile hiçbir şekilde stres yapmadım, kafaya takmadım, bir süre olmayabilir üzülme diye kendimi ikna bile etmiştim ki çok şükür bekletmeden Allah verdi 🤲🏼 psikolojik olarak sakin ve rahat olmak ta çok önemli bence.