Aysegul0-0 esmerella37 10 gün var 8 ekimde kürtaj oldum 23 kasımda kanamalarım bitti 30 kasıma kadar her gün ilişki oldu 😞 hayırlısı inş kısmet
esmerella37 Aysegul0-0 e cnm daha var yukseleblr bence adete yakın tekrar verin kan bence insallah vardır
duygukrd Aysegul0-0 bende 21 Ekim de 11+4 bebeğimi kaybettim ne yazık ki bugün kaset test yaptım pozitif 42 gün oldu düşük olalı hcg sıfırlanması mı diye düşündüm sizin sıfırlanmış ve ben beş gün önce regıl oldum siz daha olmamışsınız sanırım
Aysegul0-0 esmerella37 kasık ağrım bel ağrılarım yorgunluk olunca bi test yapayım dedim inş olur ama umudum yok bu aydan
nur34_ nur34_ pardon cnm 0.649 mus 0 alti sasirdim bi an bn rabbim en hayirli zamanda nasip etsin sanada inşallah
Aysegul0-0 17papatya geçikmedi 8 ekimde kürtaj oldum 23 kasımda kanamalarım bitti sonraki günler ilişki oldu kasık ağrısı yorğunluk bel ağrısı olunca bugün test yaptım ama malaesef hayırlısı olsun inş 🤲🏻🌺
Minikmucizelere Aysegul0-0 canım o kadar erken kan verip kendini üzme varsa bile cikmazki belkide boşuna üzüldün vardır inşallah adetine 3 gun kala bak en erken inşallah güzel haberler aliriz isteyen herkes olarak dualarim seninle🤲❤️
Cicek1 Aysegul0-0 daha çok erken canım adetin gecikince yaparsan daha sağlıklı sonuç alabilirsin daha döllenmemiş olabilirde bu arada çok geçmiş olsun neden kürtaj oldunuz acaba
Aysegul0-0 Cicek1 tşk ederim inş geç döllenmedir adete yakın geçikme olursa yaparım inş 11 haftalık bebeğin kalbi durdu bu yüzden kürtaj oldm rabbim kimseye göstermesin 🤲🏻😞😞😞