Mamimamimami Esramuslu gece yatmadan iciyorum hepte öyle içerim tahlillerde de yükselme oluyor . Akşam en geç 9 buçuk gibi birşey yerim 12 de ilacı alırım araya bı sürü zaman girmiş oluyor bı nevi yarı aç
MinnieMouse Esramuslu normalde sabah aç karnına alınır ama ben bulantı yaptığı için tok karna yatmadan önce alıyorum 😅 doktora söyledim etkisi azalır ama alabilirsin dedi. Başka türlü içemiyorum 🤷🏻♀️
cennetinsusu Esramuslu Sabah alıyordum ama bulantı yapıyor. Zaten gece sürekli tuvalete kalkıyorum gece içeceğim başka çarem yok.
Kbraaa38 Bildiğim kadarı ile demir ilacı aç karnına alınmalı. Bende midemi bulandırıyor diye tok karnına alıyordum ama eczacım kızdı. Tok karnına alınmasının bir faydası olmaz aç karnına alman şart dedi
yarensen06 Bende yatmadan hemen önce alıyordum midem biraz daha boş oluyor diye ama doktorum ısrarla sabah aç karna içmelisin dedi bende oyle yapiyorum artık
parlanay benim doktorum da “normalde sabah aç karnına içilir ama mide bulantısı yaptığını fark edersen yemekten 2 saat sonra içebilirsin” dedi. ben de öyle yapıyorum.
aasenaktas Solgar iron kullanıyorum aç veya tok fark etmiyor kahvaltıdan sonra bu yüzden kullanıyorum
AylaHilal Aç karnına ve sonrasında 2-3 saat aç olacak şekilde içilmeli. Yani gece 10’dan sonra bir şey yemeyip 12’de ilacı içmek en mantıklısı. Sabah aç karnına içtikten sonra araya 2-3 saat koymadan kahvaltı yapıyorsanız boşa gidiyor yani haberiniz olsun.
Bibisko Esramuslu Benim doktorum sabah kahvaltıdan 1 saat önce ya da kahvaltıdan 2 saat sonra içmemi söyledi. Kesinlikle aç karnına içilmesi gerekiyomuş ama siz yine de kendi doktorunuza da danışın
Nazlican46 momlife_7 hapı yuttuktan sonra meyve özellikle mandalina portakal c vitamini olan meyve tüketirseniz yuttuğunuz demir hapının emilimi yükseliyor daha çabuk kana daha çok kana karışıyor
piiremsesinannesiii momlife_7 valla bilmiyorum gün arasında meyve saatinde meyve ile birlikte yiyceksin dedi