G2-z-d-E Nazli-61 ilkler daha çok heyecanlı oluyor canım bende öyleydim ama aradan baya zaman geçince gene aynı duruma geldim 🤭
Nazli-61 G2-z-d-E haha çok merak ediyorum o kucağıma alınca ki hissimi nasıl bi his çok sabırsızlanıyorum🙈
G2-z-d-E Nazli-61 aşırı güzel bi his anlatamam rabbim o hissi herkese yaşatsın inşallah ama çabuk geçicek günler inan
Aysesen19 Bebeto1 vallahi keşke bende ki doktor sizde olsaydı 10. Haftada öğrendim cinsiyeti siz hala öğrenemediniz bayadır görüyorum sizi en az sizin kadar bende artık merak ediyorum sizin bebeğinizi öğrenince post açın mutlaka 😅😅🥰
Dmerrt G2-z-d-E ikinci walla ilk gibi mereka ediyorum herşeyini canımmm Allah gönlümüzdekini nasip etsin de hayırlı sağlıklı olsun bebişlerimiz 🌼🍀♥️
G2-z-d-E Dmerrt amin canım amin önemli olan o sağlıklı sihatli kucağımıza almayı nasip etsin her evlat ayrı bi tad his 🥰
Bebeto1 19 haftalik olduk doktor kesin değil yanilabilirim diyor arastim hastanesinde randevu aldım ordada görmezlerse artık kaldı @Aysesen19
Aysesen19 Bebeto1 hakkınızda hayırlısı olsun farklı farklı doktordan randevu alıp şansınızı deneyin elbet biri görür büyümüş bebek artık yani